Verekedés tört ki két csapat között Józsefvárosban, majd lövés id dördült. Mint kiderült, a Megasztárból megismert Nyári Kálmán fia sütötte el a gázpisztolyt. A zenész most megszólalt a balhéról. 

Nyári Kálmán tudja, hogy fiának nem kellett volna elsütnie a gázpisztolyt, csak a pánik hatására tette. A Megasztár egykori versenyzője verekedésbe keveredett fiával és unokaöccsével együtt Józsefvárosban, ami után két napot rács mögött töltöttek, most pedig elmesélte, mi is történt azon az éjszakán.

Nyári Kálmán beismeri, hiba volt elsütni a fegyvertForrás: Facebook/ Nyári Kálmán hivatalos oldala

"A történet előzménye, hogy az apósomék felújítják a lakásukat, és megkértek, küldjek mestereket. Ajánlottam egy villanyszerelőt, aki hozott egy festőt is magával. Utóbbi nagyon hanyag, rossz munkát végzett, pedig kapott kétszázezer forintot, amit én szóvá tettem. Azt mondta, korrigálja a hibákat. A pénzt megkapta, de az ígéretét nem tartotta be, nem fejezte be a munkát. Ezért összevesztünk, ám végül hagytam, inkább vesszen a pénz is, nem vitázom telefonon tovább ezzel az emberrel. Több mint egy hónapig nem jelentkezett, már örültem, hogy végleg eltűnt. Sajnos, tévedtem" - mondta a Blikknek Kálmán. Múlt szombaton épp egy társaságnak énekelt, amikor újabb üzeneteket kapott a festőtől. Úgy döntött, jobb ezt személyesen megbeszéni, ezért találkoztak. Nem egyedül ment a megbeszélt helyre, hanem fiával és unokaöccsével együtt. "Amint kiszálltunk, nekünk estek, verekedés alakult ki. Aztán az egyikük elordította magát: hozd a kést! Erre a fiam annyira megijedt, hogy elővette a nála lévő gázpisztolyt, majd rálőtt a festőre. Hiba volt elsütni a fegyvert, de annyi Kálmánka mentségére szól, hogy pánikba esett. Ezért vállaljuk a felelősséget. A lövés után autóba ültünk és hazatértünk. A rendőrségre másnap mentünk be, ahol mindent elmondtunk őszintén. Ma már tudom, hiba volt nem azonnal odahajtani, de akkor, felfokozott idegállapotban másképpen döntöttem. A család és a zene az életem, soha nem voltam hasonló szituációban. A kapitányságon korrektül bántak velünk, de szörnyű volt bezárva lenni, hiszen egyikünk sem volt még büntetve" - mondta Kálmán. Két nap után kiengedték őket, garázdaság miatt indult ellenük eljárás.