A Király család hamarosan könyvet ad ki, melyben életük féltve őrzött titkait is olvashatják a rajongók. Király Linda egy korábbi szakításáról mesélt, amiben teljesen tönkrement és még anyagilag is megkárosították.

A Best magazin idézett abból a könyvből, ami hamarosan a könyvesboltok polcaira kerül: a Király család félte örzött családi titkait olvashatják majd a rajongók.

Ebben a könyvben mesélte el őszintén Király Linda, hogy bár már hosszú ideje él boldog párkapcsolatban szerelmével, Zsomborral, korábban nem volt túl szerencsés a szerelemben. Egy bizonyos S csúnyán összetörte a szívét.

Király LindaFotó: Szabó Gábor - Origo

„Nyolc évig voltam vele és bár a szívemet addigra százszor összetörte, csak akkor tudtam véget vetni a kapcsolatnak, amikor kiderült, hogy tönkrementem. A menedzsmentem átvágott, a hátam mögött elsikkasztották a lemezcég pénzét, és én már a lakásom bérleti díját is alig tudtam kifizetni. Vártam, hogy az exem segítsen, vállalhatott volna munkát, de nem, ez neki derogált. (...) Sokat tanultam belőle, de akkor is életem legkiszolgáltatottabb helyzetében hagyott cserben"