A 100 tagú cigányzenekarral közös koncertjét anyja emlékének ajánlja Majka

Forrás: Origo, Csudai Sándor -
halál Magyar Hospice Alapítvány 100 Tagú Cigányzenekar koncert Majka emlék bevétel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka a 100 tagú cigányzenekarral ad közös koncertet. Az estét a rákban elhunyt édesanyja emlékének ajánlja, a bevételt pedig a Magyar Hopice Alapítvány kapja majd. 

Nagyszabású koncertre készül a rapper, Majka. A 100 tagú cigányzenekarral negyedik közös műsor teljes bevételét a Magyar Hospice Alapítványnak ajánlották fel, amely a Blikk cikke szerint 5-8 millió forint is lehet a költségek levonása után, hiszen a Budapest Kongresszusi Központ 2 ezer férőhelyes.

"Évek óta nagyon jó kapcsolatom van a hospice-esekkel. Régóta támogatom őket, kiállok az ügyeik mellett. A családi múltamból fakadóan ez természetes, hiszen az édesanyám volt náluk a halála előtt. Ezzel is szeretnék az emléke előtt tisztelegni" - mesélte a lapnak Majka.

A rapper édesanyja 20 évig küzdött a rákkal, míg teste nem bírta tovább. Majkát nagyon megviselte az elvesztése, egy Facebook-videót kivéve nem beszélt róla.

Majka jótékony célja ajánlja a koncert bevételét Forrás: Origo, Csudai Sándor

Agyonlőtték a 28 éves modellt, Kelsey Quayle-thttp://www.life.hu/sztarok/20181013-agyonlottek-a-28-eves-modellt-kelsey-quaylet.htmlGolyó végzett a 28 éves modellel, Kelsey Quayle-lel. TV + Sztárok--Survivor: a kiesett Viki idomai egészen másként festenek az Instagramonhttp://www.life.hu/sztarok/20181013-survivor-a-kiesett-viki-idomai-egeszen-maskent-festenek-az-instagramon.htmlA Survivor legutóbbi kiszavazásán a telt idomú Vikit küldték haza, akinek alakja egészen másként fest a valóságban, mint az Instagramon. TV + SztárokOrigoMegkarcolták Molnár Anikó autóját, mégis neki kell fizetniehttp://www.life.hu/sztarok/20181013-megkarcoltak-molnar-aniko-autojat-megis-neki-kell-fizetnie.htmlA parkolóban karcolták meg Molnár Anikó autóját. Az egykori Nagy Ő hiába volt ártatlan, neki is fizetnie kell. TV + SztárokOrigoCsak show és más semmi: lélegzetelállító volt Szandi és Vastag Csaba légtornász mutatványahttp://www.life.hu/sztarok/20181013-csak-show-es-mas-semmi-szandi-es-vastag-csaba-legtornasz-mutatvanya-lett-az-elso.htmlSzandi és Vastag Csaba lett a Csak show és más semmi első adásának győztes párosa: mutatványuk elképesztő volt. TV + SztárokOrigoDancs Annamari örömhírt jelentett be közösségi oldalánhttp://www.life.hu/sztarok/20181013-dancs-annamari-oromhirt-jelentett-be-kozossegi-oldalan.htmlÖrömhírrel jelentkezett be közösségi oldalán Dancs Annamari énekesnő. A megosztott ultrahangfotóból először gyermekáldásra lehetett volna következtetni, ám a szövegből már megtudhatjuk, hogy az Ének az esőben című darabba tér vissza. TV + SztárokOrigoVárkonyi Andrea és Liptai Claudia már nem olyan jó barátnők?http://www.life.hu/sztarok/20181013-varkonyi-andrea-es-liptai-claudia-mar-nem-olyan-jo-baratnok.htmlVárkonyi Andrea életében rengeteg a változás és úgy tűnik, nem csak Bochkor Gáborral szakított, hanem barátnőjével is. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.