Köllő Babett meglepő vallomása Baronits Gáborról: "Mintha a másik felem lenne"

Köllő Babett Csak show és más semmi Veréb Tamás Baronits Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köllő Babett elárulta, olyannyira jóban van Baronits Gáborral, hogy már-már úgy érzi, ő a másik fele.

Köllő Babett Veréb Tamással szerepel a Csak show és más semmi című műsorban. A TV2-n elárulták, megvan az összhang közöttük és nagyon élvezik a közös munkát.

A beszélgetés során szóba került Baronits Gábor is, aki nagyon jó barátja Babettnek. Ők ketten már többször is játszottak szerelmespárt a színházban. A színésznő meglepő vallomással állt elő.

Olyan, mintha a másik felem lenne, minden egyes rezdülését ismerem. Évek óta játszunk együtt, valami miatt megnyertem, mint partnert a színházban és valahogy mindig mi vagyunk a szerelmespár. De jót szórakozunk ezen."

Meghan hercegné aggódott Harry herceggel töltött első estéje utánhttp://www.life.hu/sztarok/20181013-meghan-hercegne-aggodott-harry-herceggel-toltott-elso-esteje-utan.htmlHarry herceg és Meghan Markle színésznő Londonban találkozott először. Ma már férj és feleség. A hercegnét azonban az első randevú után kétségek gyötörték. TV + Sztárok--Michael Bublé meg akart halni, mikor kiderült kisfia betegségehttp://www.life.hu/sztarok/20181013-michael-buble-meg-akart-halni-mikor-kiderult-kisfia-betegsege.htmlMichael Bublé először és utoljára nyilatkozik kisfiáról: a sztár elárulta, meg akart halni, amikor megtudta, hogy gyermeke rákos, de ez a tapasztalat komoly elhatározásra sarkallta, úgy döntött, visszavonul. TV + Sztárok--Kállay-Saunders Andrást és Tolvai Renit vitáktól féltik a barátaikhttp://www.life.hu/sztarok/20181013-kallay-saunders-andrast-es-tolvai-renit-vitaktol-feltik-a-baratai.htmlEgymás ellen versenyeznek majd a Sztárban sztár show-jában Tolvai Reniék, amitől félnek a barátaik: attól tartanak, veszekedést szíthat ez a versenyhelyzet köztük. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoMolnár Andi, az Édesítő műsorvezetője az elefántok közé ejtette telefonját: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181013-molnar-andi-az-edesito-musorvezetoje-az-elefantok-koze-ejtette-telefonjat-video.htmlMolnár Andi az Édesítő legújabb epizódját forgatta, amikor egy óvatlan pillanatban kiejtette telefonját. Méghozzá nem akárhová, hanem a Nyíregyházi Állatpark elefántjai közé. TV + Sztárok--Sári Évi szőrt ragasztott magára a Sztárban sztár kedvéérthttp://www.life.hu/sztarok/20181013-sari-evi-szort-ragasztott-magara-a-sztarban-sztar-kedveert.htmlA Sztárban sztár színpadán láthatják majd a nézők Sári Évit is. A próbák pedig annyira kemények voltak, hogy "kinőtt a szőre". TV + Sztárok--Szörnyű megpróbáltatásokon ment át Udvaros Dorottya édesanyjahttp://www.life.hu/sztarok/20181013-szornyu-megprobaltatasokon-ment-at-udvaros-dorottya-edesanyja.htmlUdvaros Dorottya eddigi pályafutásáról, valamint édesanyja életéről és megpróbáltatásairól is őszintén mesélt a Sláger FM műsorában. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.