Curtis megenyhült: már nem haragszik Majkára

Forrás: Instagram/Curtis4ker -
békülés balhé Majka Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka és Curtis útjai néhány hónappal ezelőtt különváltak: Majka a Szegedi Ijfúsági Napopon jelentette be, hogy nem lép fel együtt Curtissel annak drogproblémái miatt. Az ügy nagy port kavart, a rapperek pedig úgy tűnt, többé nem állnak majd szóba egymással. Most mégis fordul a kocka?

Curtis a Csak show és más semmi csapatában mutatja meg hétről-hétre, mennyire tud helyt állni a különböző feladatokban, amiket profik tanítanak be nekik. Első adásban minitáncot lejtett Tatár Csillával, ami igen viccesre sikerült. A műsor után meglepő dolgott mondott Curtis.

Majka és Curtis Forrás: Instagram/Curtis4ker

Nem haragszom Majkára,

minden jót kívánok neki és sok sikert az életében - fogalmazta meg Curtis, írta meg a Ripost.

Bódi Sylvi lovagnak öltözött: fém sapkát húzott - fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181014-bodi-sylvi-lovagnak-oltozott-fem-sapkat-huzott-foto.htmlBódi Sylvi szexi és általában dögös is - ez azonban legutóbbi fotójáról nem mondható el.TV + SztárokOrigoSzinetár Dóra grimasz-szelfivel űzte el unalmát: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181014-szinetar-dora-grimaszszelfivel-uzte-el-unalmat-video.htmlSzinetár Dóra fellépésre menet nagyon unatkozott és szórakoztatta magát. Így még sosem láttuk.TV + Sztárok--Cristiano Ronaldonak sokat kell fizetni, hogy elkerülje a büntetésthttp://www.life.hu/sztarok/20181014-cristiano-ronaldonak-sokat-kell-fizetni-hogy-elkerulje-a-buntetest.htmlEgy egész ügyvédcsapat dolgozik azon, hogy Cristiano Ronaldo a lehető legkevesebb büntetést kapja. A sztárfocistának ez súlyos milliókba került. TV + Sztárok--Vastag Csaba olyan izmos, mint a terminátor: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181014-vastag-csaba-olyan-izmos-mint-a-terminator-video.htmlA Csak show és más semmi című műsorban Vastag Csaba és Szandi egy igen erotikus és embertpróbáló mutatványt mutattak be, ahol kivillantak Vastag Csaba izmai is...TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoKulcsár Edina anyukája megszerzi a jogosítványt, pedig rettegett balesete ótahttp://www.life.hu/sztarok/20181014-kulcsar-edina-megszerzi-a-jogositvanyt-pedig-rettegett-balesete-ota.htmlRossz emlékei vannak Kulcsár Edina édesanyjának egy 15 évvel ezelőtti autóútról. Balesetet szenvedtek a szépségkirálynővel, azóta fél az autóban. Most azonban úgy döntött, hogy jogosítványt szerez. TV + SztárokOrigoSurvivor: a kiesett Viki idomai egészen másként festenek az Instagramonhttp://www.life.hu/sztarok/20181013-survivor-a-kiesett-viki-idomai-egeszen-maskent-festenek-az-instagramon.htmlA Survivor legutóbbi kiszavazásán a telt idomú Vikit küldték haza, akinek alakja egészen másként fest a valóságban, mint az Instagramon. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.