Ezt csinálná Tolvai Reni, ha elmenne a hangja

hang énekesnő Tolvai Reni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már 8 éve, hogy Tolvai Reni megnyerte a Megasztárt, azóta is énekesnőként dolgozik, így megadatott számára az, hogy abból éljen, amit igazán szeret. El sem tudná képzelni, hogy irodában dolgozzon egyszer, de mégis pontosan tudja, hogy mit csinálna akkor, ha elmenne a hangja. 

Égő cigarettával kínozták Luxus Rita 14 éves lányáthttp://www.life.hu/sztarok/20181017-ego-cigarettaval-kinoztak-luxus-rita-14-eves-lanyat.htmlAz egyik zenei alkalmazás tette népszerűvé Farkas Rita, a Feleségek luxuskivitelben című műsor szereplőjének 14 éves lányát, Lizát. A kamasztlányt nemrégiben kortársai kínozták. Lefogták, égő cigarettát nyomtak a karjához, majd az egyik társaság nem engedte be az egyik gyorsétterembe. TV + Sztárok--Ben Affleck rossz bőrben van az elvonókúra utánhttp://www.life.hu/sztarok/20181017-ben-affleck-rossz-borben-van-az-elvonokura-utan.htmlNegyven napot töltött alkoholelvonón Ben Affleck. A színész súlyos gondokkal küzdött, ám úgy tűnik jobban van. A róla készült fotókon azonban az látszik, hogy megviselték az utóbbi idők történései. Ilyen rosszul talán még sosem nézett ki. TV + Sztárok--Diaz nyilatkozott a Wellhello jövőjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20181017-diaz-nyilatkozott-a-wellhello-jovojerol.htmlA figyelmesebbek már hónapokkal korábban észrevehették, hogy változás lesz a Wellhello háza táján: Fluor Tomi gőzerővel újraindította Facebook oldalát, és a backstage pletykák is arról szóltak, hogy kifutóban a Wellhello. Diazt még nyáron, az EFOTT-on kérdeztük a pletykákról, akkor így nyilatkozott.TV + SztárokOrigoEmma Watson újra szerelmes: egy férfivel csókolózotthttp://www.life.hu/sztarok/20181017-emma-watson-ujra-szerelmes-egy-ferfivel-csokolozott.htmlNéhány hónappal ezelőtt szakított Emma Watson és Chord Overstreet. Úgy tűnik, a színésznő újra szerelmes. Mexikóban látták csókolózni egy férfival. TV + Sztárok--Férjhez megy a La Bouche magyar énekesnője, Farkas Zsófihttp://www.life.hu/sztarok/20181017-ferjhez-megy-a-la-bouche-magyar-enekesnoje-farkas-zsofi.htmlJanuárban a tengerparton kimondja a boldogító igent párjának a La Bouche magyar énekesnője, Farkas Zsófi, azaz Sophie Cairo. TV + SztárokOrigoAz X-Faktor mikrofondobáló versenyzője, Miriam zenei karriert akar itthonhttp://www.life.hu/sztarok/20181017-az-x-faktor-mikrofondobalo-versenyzoje-mirjam-zenei-karriert-akar-itthon.htmlNagy felfordulást okozott az X-Faktorban Mirjam, aki annyira nem bírta a kritikát, hogy hozzávágta mikrofonját Radics Gigihez. A zsűri ítélete ellenére azonban az énekesnő nem adja fel: zenei karriert szeretne. TV + SztárokOrigo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.