Motorbalesetben életét vesztette Oroszország legszexibb motorosa

Forrás: http://drpatrickomalley.com -
Oroszország motorbaleset Insta-sztár motoros
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balestben elhunyt a 22 éves orosz Insta-sztár, Olga Petrova.

A 22 esztendős Olga Petrova az Instagram egyik legkedveltebb sztárja volt, Oroszország egyik legszexibb motorosának tartották. Szenvedélye azonban tragédiához vezette: balesetben életét vesztette egy Moszkva felé tartó autópályán.

A DailyStar azt írja, a rendőrség közlése szerint a nő nagyon gyorsan ment motorjával és már nem tudta kikerülni az ütközést a Volvóval. Egyelőre egyébként még nem tisztázott, melyik fél volt a hibás.

A halálhíre egész Oroszországot megdöbbentette, közösségi oldalán több mint 60 ezer rajongója volt.

Égő cigarettával kínozták Luxus Rita 14 éves lányáthttp://www.life.hu/sztarok/20181017-ego-cigarettaval-kinoztak-luxus-rita-14-eves-lanyat.htmlAz egyik zenei alkalmazás tette népszerűvé Farkas Rita, a Feleségek luxuskivitelben című műsor szereplőjének 14 éves lányát, Lizát. A kamasztlányt nemrégiben kortársai kínozták. Lefogták, égő cigarettát nyomtak a karjához, majd az egyik társaság nem engedte be az egyik gyorsétterembe. TV + Sztárok--Ben Affleck rossz bőrben van az elvonókúra utánhttp://www.life.hu/sztarok/20181017-ben-affleck-rossz-borben-van-az-elvonokura-utan.htmlNegyven napot töltött alkoholelvonón Ben Affleck. A színész súlyos gondokkal küzdött, ám úgy tűnik jobban van. A róla készült fotókon azonban az látszik, hogy megviselték az utóbbi idők történései. Ilyen rosszul talán még sosem nézett ki. TV + Sztárok--Diaz nyilatkozott a Wellhello jövőjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20181017-diaz-nyilatkozott-a-wellhello-jovojerol.htmlA figyelmesebbek már hónapokkal korábban észrevehették, hogy változás lesz a Wellhello háza táján: Fluor Tomi gőzerővel újraindította Facebook oldalát, és a backstage pletykák is arról szóltak, hogy kifutóban a Wellhello. Diazt még nyáron, az EFOTT-on kérdeztük a pletykákról, akkor így nyilatkozott.TV + SztárokOrigoEmma Watson újra szerelmes: egy férfivel csókolózotthttp://www.life.hu/sztarok/20181017-emma-watson-ujra-szerelmes-egy-ferfivel-csokolozott.htmlNéhány hónappal ezelőtt szakított Emma Watson és Chord Overstreet. Úgy tűnik, a színésznő újra szerelmes. Mexikóban látták csókolózni egy férfival. TV + Sztárok--Mi lesz a Wellhellóval? Több zenész kilépett a zenekarbólhttp://www.life.hu/sztarok/20181017-tobb-zenesz-is-kilepett-a-wellhellobol.htmlTöbb zenész is bejelentette kedden, hogy távoznak a formációból. TV + Sztárok--Kasza Tibi feleségét egy bevásárlóközpontban zaklatta egy férfihttp://www.life.hu/sztarok/20181016-kasza-tibi-feleseget-egy-bevasarlokozpontban-zaklatta-egy-ferfi.htmlKasza Tibi döbbenetes dolgot mesélt el Instagram-oldalán: Mankert az egyik bevásárlóközpontban követte egy zaklató. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.