A nagymamája vigyázott a 20 hónapos kislányra, amikor egyelőre ismeretlen okokból brutálisan kegyetlenül meggyilkolta a kicsit. A 48 éves nőt letartóztatták. 

A 20 hónapos, életvidám és gyönyörű kislányt, Royalty Marie Floydot saját nagymamája gyilkolta meg, méghozzá brutális kegyetlenséggel Mississippiben lévő otthonában, amikor vigyázott rá. A gyermeket előbb megkéselte, majd betette a sütőbe és megsütötte - írja a Metro. A 48 éves Carolyn Jonest letartóztatták. A nagymama szörnyű tette mindenkit megrázott, Kelvin Williams seriff et is letaglózta az eset.

Royalty Marie Floyd tüneményes kislány voltForrás: Go Found Me

Majdnem 26 éve dolgozom a bűnüldözésben, de ez a gyermekgyilkosság az egyik legborzalmasabb eset" – mondta a férfi. A gyermek testére egy családtag talált rá, aki értesítette a rendőrséget. A kicsi testét még vizsgálják, az akarják kideríteni, halott volt-e már, amikor a nagymama a sütőbe rakta. A kislány édesanyja, Veronica Jones gyűjtésbe kezdett kislánya temetésére. „A világon mindennél jobban szerettem őt" – írta az anya, aki nem érti, hogy tehetett ilyet az édesanyja. „Annyit tudok, hogy az anyám leszúrta majd megsütötte a lányomat. Az anyám nem volt erőszakos ember. Szerette Royaltyt, és mindig királylányként bánt vele. Nyilvánvalóan nem volt önmaga" – mondta Veronica.