Rubint Réka teljesen összeomlott A legbátrabb páros forgatásán, egy régi sebet tépett fel benne az egyik  feladat. 

Rubint Réka A legbátrabb páros második adásában omlott össze. A feladat ugyan a kívülállók számára nem tűnik nehéznek, de a versenyzők nem tudták, mire számíthatnak: felemelték őket a magasba, majd véletlenszerűen egyikük alatt kinyílt a csapóajtó és a tengerbe esett.

Réka ugyan a feladatot kiválóan teljesítette, a stressz és a meleg hatására rosszul lett, majd a szállásra érkezés után elkezdte elemezni magában az átélteket, és rájött, rossz emlékeket ébresztett benne a feladat.

Rubint Rékában szörnyű sebeket tépett fel A legbátrabb páros forgatásaForrás: TV2

Ha felteszem magamnak a kérdést, hogy milyen az az érzés, ugyanaz az érzés volt, az a tehetetlen, hogy mi lesz, mint amikor megműtöttek" – mondta Norbinak Réka, aki rosszul is lett a feladat után, de még a szállásra való visszaérkezés után sem volt jól. „Mint amikor betoltak a szívműtétre, és nem tudtam, hogy mi lesz veled" – folytatta Réka. Most jöttem rá, hogy azon a műtéten, ami veled történt, azon még a mai napig nem vagyok túl" - mondta még Réka, aki Facebook-oldalán így kommentálta a műsorban látottakat: "Azt hittem, hogy már túl vagyok a múlt megpróbáltatásán... A legbátrabb páros forgatásán kapott feladatok egyike azonban megmutatta, hogy nem... összeomlottam ... s tudom, hogy ezzel a "sebbel", még feladatom van!" - írta Réka.