A legbátrabb páros Németh Kristóf
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, rengeteg kritikát kap Németh Kristóf A legbátrabb páros-beli szereplése miatt. A színész most reagált a kommentelők soraira. 

"Gondoltam, hogy felborzolja a kedélyeket a műsor, de sokkal inkább arra számítottam, hogy a kihívások mentén, semmint hogy a reality része. Tévedtem. A kritikákat olvasva sem sértődtem meg, mert az nem az én műfajom, viszont a fogalomzavar meglep. Inkább ezt szeretném tisztázni" - mondta el az nlcafe.hu-nak a színész.

Forrás: MTI/Zih Zsolt

„Sokan írják és mondják, hogy a teljesítménynek kellene számítania, és ez szerintem is így van. Sokkal kevesebb konfliktus lenne, ha annak alapján esne ki valaki, hogy mondjuk utolsóként fut be. Amennyiben a másodpercek számítanának, sértődés sem lenne. Mi Zitával versenyző típusok vagyunk, mindketten versenysportolók voltunk, és ennek megfelelően küzdöttünk. Kicsit meglep némelyik reakció, hogy miért nem vagyunk tekintettel mások képességére, érzékenységére. Mondok erre példát. Ha Hosszú Katinka odaáll a medencéhez, akkor neki sem mondja senki, hogy lépjen vissza, csak mert az ellenfele olyan aranyos. A sakkmesteren sem lehet számon kérni, amikor stratégiát épít, és nem azzal foglalkozik, hogy az ellenfelét figyelmeztesse arra, milyen veszélyt rejtenek a lépései. Ezekből talán jobban látszik, hogyan gondolkodtunk a verseny alatt, és itt nem is a 10 milliós fődíjról van szó elsősorban" - tett hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.