Radics Gigi, Gáspár Laci és Puskás Perti nem értik, miért sértődnek meg a kritikájukon a jelentkezők. Állítják, sokan a legártatlanabb kérést is bántásnak veszik, van, aki pedig kifejezetten agresszív. A minap például - ahogy írtunk is róla - kis híján egy mikrofon landolt a mentorasztalnál. ByeAlex szerint azonban érthető, hogy a kritikákat nem viselik jól az énekesjelöltek. 

Az egyik zenekar például bunkónak nevezte a mentorokat, amikor Kiss Ramónaműsorvezető a színfalak mögött faggatta őket. Gáspár Lacinál pedig akkor fogyott el a türelem, amikor egy jelentkező végig sem akarta hallgatni a véleményét, majd a mentorok szemére hányta, hogy elfelejtették, honnan jöttek - írja a Blikk

"Hogy mondhatsz ilyet, hogy mi elfelejtettük, honnan jöttünk? Mi tudjuk, hogy honnan jöttünk! Az baj, ha mondjuk a véleményünket? Azt akarod, hogy hazudjunk neked? Mondjuk azt, hogy jó vagy, meg fogod nyerni az X-Faktort?" – emelte fel Laci a hangját a műsorban, majd a lapnak elárulta, miért akadt ki. 

Fotó: Csudai Sándor - Origo

"Sosem fogom elfelejteni, honnan jöttem! Gyermekkoromban zsíros-cukros kenyeret ettem, majdnem mindennap! Ezt nem lehet elfelejteni. Szegénynek lenni fájdalmas, de nem szégyen. Az, hogy tudom, mi a nélkülözés, adott egy tartást, az pedig, amit azóta elértem, a hitemet erősítette, hiszen az Úr szegénnyé lett, hogy mi gazdaggá válhassunk. (...) Azt gondolom, sosem szabad elfelejteni alázatosnak lenni. Amikor a pályám elején engem kritizáltak, sosem szóltam vissza, mindig meghallgattam a tanácsokat. Nem értem, hogy azokban, akik a mentorok elé állnak, miért nincs meg a zene iránti alázat?! Rosszul énekelnek, és amikor ezt szóvá tesszük, nekik áll feljebb" - fejtette ki.

"Alapjáraton sajnálom ezeket az embereket, mert a környezetükben mindenki dicséri őket, és biztos nagy a csalódás, amikor őszintén megmondjuk a véleményünket, és pont az ellenkezőjét kapják annak, mint amire számítanak" - nyilatkozta Puskás Peti. 

Forrás: Facebook/Gáspár Laci

" Megértem, ha megsértődnek a kritikán az énekesek, de engem nem zavar, ha visszaszólnak, szerintem ez teljesen normális. Igaz, ha valaki nem jól tűri a kritikát, az sok esetben azt mutatja, hogy adott személynek az érzelmi intelligenciája nem túl magas. A tengerentúlon ennél keményebben is fogalmaznak, sokkal keményebb szócsaták vannak. Egyébként az látom a mostani adásokban, hogy mi négyen higgadtan tudjuk kezelni a kirohanásokat, nem megyünk bele személyeskedésbe" - tette hozzá ByeAlex.