Itt a hidegfront: az egész országra figyelmeztetést adtak ki

Forrás: MTI/Mohai Balázs -
hidegfront ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egészen bizonyos: szombaton véget ért a vénasszonyok nyara és vasárnap reggelre beköszöntött az igazi ősz. Esik, fúj, és a levegő is lehűlt. 

Vasárnap erősen felhős égboltra számíthatunk, csak rövid időszakokra süthet ki a nap, az is leginkább az északnyugati régióban, esőre azonban többnyire csak a keleti országrészben kell számítani. A délutáni órákra már itt is egyre kevesebb helyen lesz csapadék, a viharos szél azonban megmarad, 10 és 16 fok között lesz a hőmérséklet.

A helyzet hétfőre egy fokkal jobb lesz: a felhős égbolton már több órára is kisüthet a nap és csak minimális csapadékkal, de erős széllel kell számolni. 13-18 fok közötti hőmérséklet várható - írja az OMSZ.

Forrás: MTI/Mohai Balázs

Ketten meghaltak egy kaposvári lakástűzbenhttp://www.life.hu/news/20181021-ketten-meghaltak-egy-kaposvari-lakastuzben-egy-embert-le-tudtak-hozni.htmlKét ember meghalt lakástűzben Kaposváron, a Csokonai Vitéz Mihály utca egyik társasházában - tájékoztatta vasárnap reggel az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-t. News--Kellemes őszi idő várható a hétvégérehttp://www.life.hu/news/20181004-kellemes-oszi-ido-varhato-a-hetvegere-oktober-idojaras.htmlThinkstockÍgy alakul a jövő hét időjárásahttp://www.life.hu/news/20180929-igy-alakul-a-jovo-het-idojarasa-elorejelzes-oktober-eleje.htmlHétfőn és kedden hidegfront érkezik, nagy széllel és esővel. News--Egy hacker azt ígérte, élőben közvetíti, ahogy letörli a Facebookról Mark Zuckerberg profilját http://www.life.hu/news/20180930-egy-hacker-azt-igerte-eloben-kozvetiti-ahogy-letorli-a-facebookrol-mark-zuckerberg-profiljat.htmlTajvan egyik legismertebb hackere bejelentette, hogy ma - magyar idő szerint déli 12:00 órakor - élő közvetítésben fogja letörölni Mark Zuckerberget a Facebookról. A fiú pletykák szerint már az Apple-t és Teslát is meghackelte már. News--Elfogták az 1-es villamoson tűvel szurkáló férfithttp://www.life.hu/news/20180929-elfogtak-az-1es-villamoson-tuvel-szurkalo-ferfit-a-rendorok.htmlA Budapesti Rendőr-főkapitányság hivatalból indított nyomozást ismeretlen tettes ellen, aki 2018. szeptember 10-én 10 óra 25 perc körül injekciós tűvel megszúrta utastársát az 1-es villamoson, az Erzsébet királyné útja és Zugló vasútállomás megállók között. News--Újabb tejet hívtak vissza szennyeződés miatt, most az Auchan termékét vonták ki a forgalombólhttp://www.life.hu/news/20180929-ujabb-tejet-hivtak-vissza-szennyezodes-miatt-az-auchan-termeket-vontak-ki-a-forgalombol.htmlA minap a Spar egyik tejét kellett szennyeződés miatt visszahívni, ezúttal pedig az Auchanban kapható 1,5 százalékos UHT tejjel van gond, amit szintén szennyeződés miatt visszahív a Nébih. Az áruház azt ígéri a vásárlóinak, hogy aki visszaviszi az érintett tejet, annak kifizetik az árát. A termék természetesen lekerült a polcokról. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.