Ganxsta Zolee fotó szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyönyörű barátnőjével vacsorázott az 52 éves rapper, Ganxsta Zolee.

„Vacsi a babámmal” – írta a posztja mellé Zana Zoltán, azaz Ganxsta Zolee, aki szerelmével szelfizett. A képet azóta már eltávolította a közösségi oldaláról a sztár, ám a HOT magazin Instagram-oldalán fellelhető kettejük fotója, amelyet ide kattintva meg is nézhettek.

Ganxsta Zolee

Az 52 éves sztár szemmel láthatóan boldog gyönyörű kedvese mellett, sok boldogságot kívánunk nekik!

Ganxsta Zolee megtalálta új szerelmét: már együtt mutatkoznak

Sokan aggódtak Ganxsta Zolee épségéért, miután egykori párjával véget ért a kapcsolatuk. A rapper kétségbeejtő posztokat osztott meg közösségi oldalán, de úgy tűnik, a depressziós időszaknak vége: új szerelem jelent meg az életében.

Radics Gigi zenekara Amerikában szenvedett balesetet: elmarad a novemberi koncerthttp://www.life.hu/sztarok/20181023-radics-gigi-zenekara-amerikaban-szenvedett-balesetet-elmarad-a-novemberi-koncert.htmlRadics Gigi novemberi koncertje elmarad: súlyos balesetet szenvedett a zenekara. TV + Sztárok--Sebestyén Ági saját fenekén tálalta a reggelit: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181023-sebestyen-agi-sajat-feneken-talalta-a-reggelit-foto.htmlSebestyén Ági rendhagyó módját választotta az ágyban reggelizésnek. Mutatjuk is!TV + SztárokOrigoChrissy Teigen megint közszemlére tette hatalmas melleit: így jelentkezett be élőben követőinekhttp://www.life.hu/sztarok/20181023-chrissy-teigen-megint-kozszemlere-tette-hatalmas-melleit.htmlChrissy Teigen, John Legend felesége sem megy a szomszédba, ha villantásról van szó. Ezúttal ismét hatalmas melleit tette közszemlére.TV + Sztárok--Kim Kardashianként pózol Cinthya Dictator: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181023-kim-kardashiankent-pozol-cinthya-dictator.htmlCinthya Dictator megmutatta, hogyan festene Kim Kardashianként. A rajongóknak nagyon tetszik a végeredmény. TV + SztárokOrigoVáratlanul, az utolsó pillanatban mondta le a koncertjét Curtis: Facebook-posztban mesélte el, mi történthttp://www.life.hu/sztarok/20181023-varatlanul-utolso-pillanatban-mondta-le-koncertjet-curtis.htmlAz utolsó utáni pillanatban mondta le a koncertjét Curtis, aki Facebook-oldalán azzal magyarázta a dolgot, hogy beteg. Többen nem hittek neki... TV + SztárokOrigoSzámos híresség állt a szklerózis multiplexben szenvedő Selma Blair melléhttp://www.life.hu/sztarok/20181022-szamos-hiresseg-allt-a-szklerozis-multiplexben-szenvedo-selma-blair-melle.htmlSzámos híresség, köztük Neil Patrick Harris is bátorító üzenetet küldött Selma Blair amerikai színésznőnek, aki a hétvégén jelentette be, hogy szklerózis multiplexben szenved. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.