Tovább folyik a harc Majka és Curtis között a nyilvánosság előtt: durva adok-kapok megy a Facebookon. 

Curtis és Majka egykori jó barátokból komoly ellenségekké váltak azután, hogy a rapper kitálalt társa állítólagos drogproblémáiról. Azóta már több mint két hónap telt el, de az indulatok nem csillapodtak, erre lehet következtetni legutóbbi egymásnak címzett beszólásaikból.

Majka és Curtis a Facebookon szólogatnak be egymásnakForrás: Majka Facebook

Curtis Facebook-oldalán betegség miatt lemondta az egyik koncertjét, a baj csak az volt, hogy a fellépés napján jelentette be rajongóinak, ami miatt sokan csalódottak voltak, és többen arra gyanakodtak, hogy a drogproblémái miatt nem tud koncertet adni. Curtis felháborodottan válaszolt a feltételezésekre.

K**rvára jó, hogy az ember nem lehet beteg, mert egyből kitalálják, hogy drogozom, azért nem lépek fel... Idióta f***fejek! Minden nap 10 órákat dolgozom, és éjjelente még fel is lépek. Azért, mert egy b***ráns állított rólam valamit, mostantól nem lehetek sz*rul, mert ezt kell hallgatnom” – fakadt ki a Ripost állítása szerint Facebook-oldalán Curtis, aki utolsó mondatával egyértelműen Majkára utalt. A rapper nem maradt adós a válasszal. „Jobbulást, testvér! Sz*r dolog a hányás, hasmenés, főleg, ha havonta van! Aláírás: egy bu**ráns” – írta Majka.