Ittas állapotban volt a férfi, aki megtámadta a magyar ultrafutónőt, Makai Viktóriát

Forrás: Facebook/Makai Viktória -
Makai Viktória alkohol futó támadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincsen magyarázat arra, támadója miért vetette rá magát Makai Viktória ultrafutónőre, a védő szerint talán a részegség lehetett mindennek az oka.

Makai Viktória ultrafutót az otthonától néhány száz méterre támadta meg egy bizonyos H. István. Az édesanya komoly sérüléseket szenvedett, de szerencsére erőszakos közösülésre nem került sor, ugyanis az áldozat férje közbelépett. A futónő még nem épült fel teljesen, de máris figyelemfelhívó kampányt hirdetet a Facebookon.

Makai Viktória nem futott a támadás óta Forrás: Facebook/Makai Viktória

a kettős látás még mindig nem múlt el”

Borsnak

Előzd meg a tragédiát: 7+1 tipp a biztonságos futáshoz

Az elmúlt napok történései és az ultrafutó Makai Viktória elleni támadás ismét felhívta a figyelmet arra, hogy a baj bárhol és bármikor megtörténhet. Kovács Ildikó, női önvédelmi oktató szerint éppen ezért rendkívül nagy hangsúlyt kell fektetni a megelőzésre. Úgy véli ugyanis, hogy tudatos felkészüléssel csökkenteni lehet a tragédiák bekövetkeztét. A szakértő 7+1 pontban foglalta össze, mit tehetünk futás közben a biztonságunk érdekében. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Egy hód rádöntött egy 20 méteres fát egy hajóra Németországbanhttp://www.life.hu/news/20181024-egy-hod-radontott-egy-20-meteres-fat-egy-hajora-nemetorszagban.htmlCsodával határos módon sértetlenül túlélte egy pár, hogy egy hód rádöntött a hajójukra egy 20 méteres nyárfát a Müritz–Elde csatornán a németországi Schwerin közelében. News--Titokzatos férfi állítja: Novozánszki "VV" Fanni holttestét elégették: az éjszakában ismert férfi utasítása volthttp://www.life.hu/news/20181025-titokzatos-ferfi-allitja-novozanszki-vv-fanni-holttestet-elegettek-az-ejszakaban-ismert-ferfi.htmlMint azt a Life.hu több ízben is megírta, VV Fanni 2017 novemberében eltűnt, a rendőrség néhány héttel később halottnak nyilvánította. Egy fiatal dunaújvárosi férfit tartóztattak le a lány megölése miatt, aki azóta is előzetesben tartózkodik. Fanni holtteste közel egy év után sem került elő, hiába kérték a hatóság még az FBI segítségét is. Most azonban fordulat állhat be az ügyben: egy börtönben lévő, titkozatos férfi azt állítja, az egykori VV szereplő testét elégették. News--Elhunyt Gilberto Benetton, a divatházat alapító négy testvér egyikehttp://www.life.hu/news/20181024-elhunyt-gilberto-benetton-a-divathazat-alapito-negy-testver-egyike.htmlElhunyt Gilberto Benetton, a világhírű olasz divatházat alapító négy testvér egyike, a Benetton család vagyonát kezelő Edizione srl. alelnöke. News--Hatalmas viharral érkezik az idei igazi őszhttp://www.life.hu/news/20181023-hatalmas-viharral-erkezik-az-idei-igazi-osz.htmlElkényeztetett minket az idei időjárás, legalábbis idáig: holnaptól ugyanis hatalmas viharokkal és széllökésekkel érkezik az igazi ősz és a hűvös idő. News--Elkészült a világ legbizarrabb és legfélelmetesebb hídja: Hongkongban található http://www.life.hu/news/20181023-elkeszult-a-vilag-legbizarabb-es-legfelelmetesebb-hidja.htmlElkészült a világ legbizarrabb hídja, a Hong Kong–Zhuhai–Macau. NewsOrigoMegkéselte, majd feldarabolta interneten megismert barátnőjét az orosz tinédzser (18+)http://www.life.hu/news/20181023-megkeselte-majd-feldarabolta-interneten-megismert-baratnojet-az-orosz-tinedzser.htmlKeresztülrepülte Oroszországot egy 16 éves fiú, hogy találkozzon egy interneten megismert lánnyal. A találkozó azonban szörnyű véget ért... NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.