Több mint három éve szenvedett komoly motorbalesetet Rékasi Károly, ami után kilátástalannak látta a jövőjét: véget akart vetni az életének. 

Rékasi Károly mögött nagyon kemény évek vannak. Több mint három évvel ezelőtt szenvedett súlyos motorbalesetet. A színész életveszélyes állapotba került, később pedig több beavatkozáson is átesett. Maradandó károsodást szenvedett, sokszor volt mélyponton, olyannyira, hogy véget is akart vetni az életének. 

Rékasi Károly sokszor volt mélyponton a balesete utánFotó: Marton Szilvia/Origo

„Három évvel ezelőtt volt egy időszak, amikor eljutottam arra a pontra, hogy én így nem akarok élni, és meg is terveztem, hogyan hagyom el a földi létet. Akkoriban nagyon kilátástalannak láttam a jövőmet” – idézi a Meglepetés magazin interjúját a Blikk. A színésznek azonban sikerült újra erőre kapnia, ehhez persze szüksége volt szerelme, Gerda támogatására és segítségre: egy életmód-tanácsadó is közrejátszott a javulásában. Hiába változott meg Rékasi Károly szemlélete, nem tudja végleg maga mögött hagyni a balesetet. „Az egyik lábamra sántítok, mert nem egyforma hosszú a kettő. Az emberek ezt észreveszik, és általában nincs bennük annyi empátia, hogy ne szembesítsenek vele. Ilyen-olyan formában megjegyzik, hogy látják, még mindig nincs minden a legnagyobb rendben velem. Már rég szakítottam volna a múlttal, de a külvilág nem engedi” – mondta a színész, akire még több műtét vár. 

Nem Rékasi Károly volt a hibás balesetében: a színész elsírta magát


Rékasi Károly súlyos motorbalesetet szenvedett több mint 3 évvel ezelőtt, az első fokú ítélet azonban csak most született meg: nem a színész a hibás. Rékasi annyira megkönnyebbült, hogy el is sírta magát. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!