Diana hercegnő élete szerelmének a testőrét, Barry Mannakee-t tartotta

Forrás: AFP/Patrick Riviere -
szerelem testőr Diana hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt az egész világ tudja, hogy Dianának nem Károly volt élete szerelme, most azonban kiderült, hogy ki az a férfi, akit a hercegnő mindenkinél jobban szeretett. 

Egy nem sokkal a hercegnő halála előtt készült interjúból kiderült, hogy Vilmos és Harry herceg édesanyja nem elég, hogy nem Károly hercegbe volt életében a legjobban szerelmes, de nem is Dodi Fayedbe. Az igazság ugyanis az, hogy élete szerelmének a testőrét, Barry Mannakee-t tartotta – írja a The Sun nyomán a Ripost.

„Amikor 24 vagy 25 éves voltam, mélyen szerelmes voltam valakibe, aki ebben a környezetben dolgozott. De aztán kirúgták, majd meghalt. Mennie kellett és három héttel ezután egy motorbalesetben elhunyt. Ő volt életem legnagyobb szerelme, ez pedig igazán gyilkos hír volt” – mondta el Diana, aki nem nevezte meg a férfit, de a leírásából egyértelművé vált, kiről beszélt.

Forrás: AFP/Patrick Riviere

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.