Holtan találtak egy csecsemőt Sülysápon

Forrás: http://drpatrickomalley.com -
csecsemő halott Sülysáp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nagykátai Rendőrkapitányság munkatársai 2018. október 26-án este egy bejelentést követően mentek ki egy sülysápi családi házhoz, ahol holtan találtak egy négy hónapos gyermeket.

A haláleset körülményeit a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja - írja a Police.hu.

Itt a hidegfront: az egész országra figyelmeztetést adtak kihttp://www.life.hu/news/20181021-itt-a-hidegfront-az-egesz-orszagra-figyelmeztetest-adtak-ki.htmlEgészen bizonyos: szombaton véget ért a vénasszonyok nyara és vasárnap reggelre beköszöntött az igazi ősz. Esik, fúj, és a levegő is lehűlt. News--Szombatra itt a hidegfront: időjáráshttp://www.life.hu/news/20181019-szombatra-itt-a-hidegfront-idojaras.htmlPénteken még jó idő lesz - bár eső előfordulhat - de az előrejelzések szerint ezzel vége is a vénasszonyok nyarának és itt az igazi ősz. NewsOrigoEgy hacker azt ígérte, élőben közvetíti, ahogy letörli a Facebookról Mark Zuckerberg profilját http://www.life.hu/news/20180930-egy-hacker-azt-igerte-eloben-kozvetiti-ahogy-letorli-a-facebookrol-mark-zuckerberg-profiljat.htmlTajvan egyik legismertebb hackere bejelentette, hogy ma - magyar idő szerint déli 12:00 órakor - élő közvetítésben fogja letörölni Mark Zuckerberget a Facebookról. A fiú pletykák szerint már az Apple-t és Teslát is meghackelte már. News--50 millió Facebook-fiókot törtek felhttp://www.life.hu/news/20180929-50-millio-facebookfiokot-tortek-fel.html50 millió Facebook-felhasználó fiókjához fértek hozzá hekkerek egy biztonsági rés miatt – írja a New York Times a cég közlése alapján. NewsOrigoNyilvánosan maszturbált egy férfi Budapestenhttp://www.life.hu/news/20180929-nyilvanosan-maszturbalt-egy-ferfi-budapesten-megszolalt-a-pszichologus.htmlAz utcán álldogálva végzett önkielégítést egy fiatal férfi Budapesten. Eközben egy fiatal nőt nézett, aki éppen arra sétált az utcán. NewsOrigoElfogták az 1-es villamoson tűvel szurkáló férfithttp://www.life.hu/news/20180929-elfogtak-az-1es-villamoson-tuvel-szurkalo-ferfit-a-rendorok.htmlA Budapesti Rendőr-főkapitányság hivatalból indított nyomozást ismeretlen tettes ellen, aki 2018. szeptember 10-én 10 óra 25 perc körül injekciós tűvel megszúrta utastársát az 1-es villamoson, az Erzsébet királyné útja és Zugló vasútállomás megállók között. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.