Survivor: Emese is távozott a Holtak szigetére

Survivor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Survivor legutolsó zsákmányszerző játékában Emese és Dávid került a veszélyzónába: kettőjük között párbajon dőlt el, kinek kell távoznia a Holtak szigetére. 

A feladatot Emese teljesítette rosszabbul, így ő már nem a Bayani törzs tagja. A videóban megnézheted a párbajt...

... itt pedig azt, hogyan búcsúzott Emese a társaitól:

Diana hercegnő élete szerelmének a testőrét, Barry Mannakee-t tartotta http://www.life.hu/sztarok/20181027-diana-hercegno-elete-szerelmenek-a-testoret-barry-mannakee-tartotta.htmlAzt az egész világ tudja, hogy Dianának nem Károly volt élete szerelme, most azonban kiderült, hogy ki az a férfi, akit a hercegnő mindenkinél jobban szeretett. TV + Sztárok--Hang nélkül indult a TV2 Sztárban sztár című műsorahttp://www.life.hu/sztarok/20181021-hang-nelkul-indult-a-tv2-sztarban-sztar-cimu-musora-technikai-hiba-lepett-fel.htmlTechnikai hibával indult a TV2-n a Sztárban sztár ma esti adása: nem volt hang, csak kép. A probléma észlelése után a csatorna elkezdte ismételni a múlt vasárnapi adás egyik produkcióját. TV + SztárokOrigoMary Zsuzsi haláláról beszélt fia, Klapka Dennishttp://www.life.hu/sztarok/20181021-mary-zsuzsi-halalarol-beszelt-fia-klapka-dennis.htmlMary Zsuzsi lassan hét éve ment el. Fia, aki azóta keresi a választ, miért dobta el magától az életét az édesanyja, most súlyos vádat fogalmazott meg az énekesnő tragikus halálával kapcsolatban. TV + SztárokOrigoX-Faktor: "Nincs kegyelem!˝ - sorra hullottak a versenyzők...http://www.life.hu/sztarok/20181021-a-mentorok-nem-huztak-az-idot-az-xfaktor-mentorai-sorra-hullottak-a-versenyzok.htmlA mentorok nem húzták az időt, sem a sajátjukat, sem a versenyzőkét, inkább gyorsan véget vetettek a "szenvedésnek"... Sokan egy egész napot végigvártak, hogy pár másodperc után hazaküldjék őket. TV + Sztárok--X-Faktor: könnyes szemmel hallgatták a mentorok Nagy Krisztián produkciójáthttp://www.life.hu/sztarok/20181021--xfaktor-konnyes-szemmel-hallgattak-a-mentorok-nagy-krisztian-produkciojat.htmlAhogy már megírtuk, visszatért az X-Faktorba Nagy Krisztián, a 2017-es évad nagy reménysége Ő azonban még az élő show-k indulása előtt feladta a versenyt, és bevonult a pszichiátriára. Most azonban újult erővel tért vissza a tehetségkutató színpadára. Vajon ezúttal meddig juthat el a srác?TV + SztárokOrigoPintér Tibor: "Fridi nagyon jólelkű, tiszta, rendes ember, és gyönyörű"http://www.life.hu/sztarok/20181020-pinter-tibor-fridi-nagyon-jolelku-tiszta-rendes-ember-es-gyonyoru.htmlA Fem3 kamerái előtt beszélt Fridával való kapcsolatáról Pintér Tibor. Elmondta, szeretik egymást, és arról is mesélt, mi okoz köztük konfliktust. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.