Tóth Gabi: "Lehet, hogy eddig még nem voltam szerelmes"

Forrás: Instagram/Tóth Gabi -
Tóth Gabi Krausz Gábor szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő Lilunak mesélt jelenlegi kapcsolatáról, Krausz Gáborral. Elmondta, úgy érzi, most szerelmes először igazán

"Lehet, hogy eddig még nem voltam szerelmes, sőt! Hajlamosak vagyunk felruházni valakit olyan tulajdonsággal, ami nincs benne, és utána haragszunk rá azért, amit mi rápakoltunk. Most jöttem rá, hogy ez az első olyan kapcsolatom, amiben úgy szeretem, ahogy van, nyersen. Nem mindegy, hogy mit akarunk belelátni egy kapcsolatba, a vibrálásom az volt, amit bele akartam látni. Most ez nincs, nyugalom van - idézi Tóth Gabit a Blikk.

Forrás: Instagram/Tóth Gabi

Palácsik Lilla és férje saját lakásra gyűjtenek, a luxus nem érdekli őkethttp://www.life.hu/sztarok/20181027-palacsik-lilla-es-ferje-sajat-lakasra-gyujtenek-a-luxus-nem-erdekli-oket.htmlPalácsik Lillát, Vajna Timi 25 éves húgát a TV2 A legbátrabb páros műsorából most már az egész ország ismeri. A lány, akárcsak férje, Tamás, közgazdász, de leginkább fotózással foglalkozik. TV + SztárokOrigoTóth Gabi: "Lehet, hogy eddig még nem voltam szerelmes"http://www.life.hu/sztarok/20181027-toth-gabi-lehet-hogy-eddig-meg-nem-voltam-szerelmes-krausz-gabor.htmlAz énekesnő Lilunak mesélt jelenlegi kapcsolatáról, Krausz Gáborral. Elmondta, úgy érzi, most szerelmes először igazánTV + SztárokOrigoIsmét balhét csapott az X-Faktor színpadán Hörcher Lászlóhttp://www.life.hu/sztarok/20181027-ismet-balhet-csapott-az-xfaktor-szinpadan-horcher-laszlo.htmlBiztonsági őrnek kellett kivezetnie az egyik versenyzőt a stúdióból, miután a mentorok meg sem hallgatták a produkcióját. Hörcher László ugyanis nem először jelentkezik az X-Faktorba, így már bebizonyosodott, hogy nem való az RTL Klub tehetségkutatójába. TV + Sztárok--Exkluzív interjú David Guetta nevelt fiával, Valentin Brunellel, vagyis Kungsszalhttp://www.life.hu/sztarok/20181027-exkluziv-interju-david-guetta-nevelt-fiaval-valentin-brunellel-vagyis-kungssal.htmlA 21 éves francia dj., Valentin Brunel, vagyis Kungs bátran mondhatja magát David Guetta nevelt fiának, hiszen a világsztár dj. vette szárnyai alá a fiatal tehetséget és turnéján együttműködve bemutatta az egész világnak. Kungs This Girl munkáját már több mint 312 millióan megtekintették, a világ legnagyobb fesztiváljainak állandó fellépője lett, Magyarországon pedig a Strand Fesztiválon mutatkozhatott be. Kungs most exkluzív interjút adott a Life.hu-nak mesteréről, David Guettáról, valamint a jövőbeni terveiről. TV + SztárokOrigoÚjabb tévéshow-ban vállat szerepet Vasvári Vivienhttp://www.life.hu/sztarok/20181021-ujabb-teveshowban-vallat-szerepet-vasvari-vivien.htmlAzt is elárulta, melyik csatornán láthatjuk újra. TV + Sztárok--Nem ért véget a Wellhello-botrány: megszólalt a rendőrség ishttp://www.life.hu/sztarok/20181021--nem-ert-veget-a-wellhellobotrany-megszolalt-a-rendorseg.htmlAhogy megírtuk, több zenész is elhagyta a Wellhellót. Későbbi információk szerint Fluoron és Diazon kívül senki más nincs már a zenekarban. Fluor Tomi szerint békés úton váltak meg egymástól, a kilépő tagok szerint azonban az énekes minősíthetetlen viselkedése, és egy fenyegető sms miatt döntöttek így. Az állítólagos fenyegető sms-t Bartók Máté szaxofonos kapta, aki feljelentést tett. Most a rendőrség is megszólalt az ügyben. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.