Ambrus Attila szerint a hatóságok szívatják őt és a családját

ittas vezetés veszélyeztetett terhesség Ambrus Attila jogosítvány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ambrus Attila hiába fellebbezett, nem kaphatja vissza a jogosítványát úgy sem, hogy a mindennapokban nagy szüksége lenne az autójára. Egyelőre kénytelen sofőrt fogadni.

Júniusban számoltunk be róla, hogy ittas vezetés miatt bevonták a Viszkis jogsiját. Ambrus Attila már igencsak megbánta tettét, ugyanis autó nélkül nagyon nehezen boldogul a hétköznapokban. A munkája miatt is rengeteget kell utaznia, mivel egy tanyán laknak, minden nagyon messze van a lakhelyüktől, ráadásul a felesége veszélyeztetett terhes.

Ambrus Attila azt érzi, folyamatosan szívatják Forrás: MTI/Balogh Zoltán

A döntés ellen fellebbezett, de a méltányossági kérelmet elutasították. Mint mondja, igazságtalannak érzi a helyzetet, úgy gondolja, a korábban elkövetett hibái miatt bánnak vele így a hatóságok.

Szerintem a hatóságok nem felejtik el, hogy én egyszer már keresztbe tettem nekik. Évekkel ezelőtt, amikor szabadultam, akkor is megszívattak, és azóta is lépten-nyomon éreztetik, hogy nyomorult vagyok. Bármit teszek az életben, hendikeppel indulok. Most nemcsak engem, hanem az egész családomat szívatják, a feleségemet és a gyerekemet is. Nem tagadom, én hoztam rossz döntést, amikor órákkal az után, hogy ittam két pálinkát, volán mögé ültem, de ötvenéves elmúltam, a feleségem bár most jól van, bármikor bármi történhet, igazságtalannak érzem, amit velem tesznek" – nyilatkozta a Blikknek.

Tóth Gabi piros latexben villantott hatalmas dekoltázst a Szenzációs négyes színpadánhttp://www.life.hu/sztarok/20181029-toth-gabi-piros-latexben-villantott-hatalmas-dekoltazst-a-szenzacios-negyes-szinpadan.htmlA Szenzációs négyes című show műsor utolsó adásában Tóh Gabi egy igazán dögös produkcióval készült. Piros latexban és tangában mutatta meg, milyen szexi táncmozdulatokra képes.TV + Sztárok--Diana szeretője, James Hewitt elárulta, hogy ő Harry herceg édesapja vagy semhttp://www.life.hu/sztarok/20181029-diana-szeretoje-james-hewitt-elarulta-hogy-o-harry-edesapja-vagy-sem.htmlAz összeesküvés-elméletek hívei meg vannak róla győződve, hogy nem Károly herceg, hanem Diana szeretője, James Hewitt Harry herceg igazi édesapja. A férfi most reagált a pletykákra. TV + Sztárok--Szőcs Renáta lett a Sztárban sztár újabb kiesőjehttp://www.life.hu/sztarok/20181029-szocs-renata-lett-a-sztarban-sztar-ujabb-kiesoje.htmlMár hatodik évadát éli a Sztárban sztár című show-műsor. A végső hajrában Szőcs Renáta Pintér Tiborral állt a színpadon, ám végül neki kellett hazamennie a nézők szavazatai alapján. TV + SztárokOrigoErre senki sem számított: ő nyerte meg a Szenzációs négyesthttp://www.life.hu/sztarok/20181029-erre-senki-sem-szamitott-o-nyerte-meg-a-szenzacios-negyest.htmlA legtöbben Tóth Gabit várták a dobogó legfelső fokára a Szenzációs négyesben, ám neki csak a harmadik hely jutott. TV + SztárokOrigoÚjra közös színpadon Dancs Annamari és Kerényi Miklós Mátéhttp://www.life.hu/sztarok/20181028-ujra-kozos-szinpadon-dancs-annamari-es-kerenyi-miklos-mate-szineszek.htmlavaly nyári szakításuk óta nem készült közös kép Dancs Annamariról és Kerényi Miklós Mátéról, ám a két színész most újra egy színpadra állt. TV + SztárokOrigoKukacokkal teli szendvicset kapott egy asszony New Jerseybenhttp://www.life.hu/sztarok/20181028-kukacokkal-teli-szendvicset-kapott-egy-asszony-new-jerseyben-dunkin-donut.htmlKrystle két szendvicset vásárolt a New Jerseyben található Dunkin Donut gyorsétteremben. Miután a fia megette az egyiket, ő is nekikezdett a sajátjának, de undorító látvány fogadta. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.