Önpusztító időszakáról vallott Demi Moore

Forrás: AFP/2018 Getty Images/Frederick M. Brown -
depresszió Bruce Willis vallomás Demi Moore önpusztítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demi Moore élete egyik legnehezebb időszakáról vallott: elárulta, hogy a karrierje elején képtelen volt értékelni önmagát.

Demi Moore a világ egyik legsikeresebb színésznője, de ahogyan az átlagemberében, úgy az ő életében is akadtak nehéz időszakok. Bruce Willis volt felesége most egy Los Angeles-i díjátadón mondott beszédet, és elárulta, hiába volt meg mindene, korábban képtelen volt saját magát értékelni – írja a Daily Mail.

Vannak olyan fontos momentumok az életünkben, amelyek meghatározzák, kik is vagyunk, és milyen irányban folytatjuk tovább az életünket. A karrierem elején egyszer csak elindultam lefelé a lejtőn, önpusztításba kezdtem. Bármekkora sikert is értem el, soha nem éreztem igazán jól magam. Nem értékeltem önmagamat, és ez krízishez vezetett" – mondta el a színésznő, majd hozzátette, szerencsére azonban voltak körülötte olyan emberek, aki kirángatták a gödörből, és a helyes útra terelték.

Demi Moore élete nehéz időszakáról vallott Forrás: AFP/2018 Getty Images/Frederick M. Brown

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.