Bódi Sylviről rendkívül szexi fotó készült

fotózás víz szexi Bódi Sylvi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy időre eltűnt a közösségi médiából Bódi Sylvi, ám most, visszatérése után újra hírt ad magáról rajongóinak. Most egy olyan szexi fotót töltött fel, amelyről nehéz levenni a szemet. 

Mindössze az arca látszik Bódi Sylvinek azon a fotón, amelyet legutóbb töltött fel a közösségi oldalára, mégis annyira szexi, hogy nehéz róla levenni a szemet. Igéző tekintettel néz a kamerába, miközben vizes haja az arcába hullik. Régen láttunk róla ennyire szexi fotót.

Talán akkor, amikor egy kozmetikai kampány részeként a szívtipró Peleskey Bencével álltak modellt meztelenül.

Németh Kristóf és kedvese esett kis A legbátrabb páros című műsorbólhttp://www.life.hu/sztarok/20181031-nemeth-kristof-es-kedvese-esett-kis-a-legbatrabb-paros-cimu-musorbol.htmlNem játszhat tovább a fődíjért A legbátrabb páros című műsorban Németh Kristóf és kedvese, Szikriszt Zita. Mutatjuk, mit mondtak a kiesésről. TV + SztárokOrigoKöllő Babett a Csak show és más semmiben bünteti meg Curtisthttp://www.life.hu/sztarok/20181031-kollo-babett-a-csak-show-es-mas-semmiben-bunteti-meg-curtist.htmlKöllő Babett a tévékamerák előtt elárulta, élő adásban fogja megbüntetni Curtist azután, hogy a rapper nem jelent meg az egyik próbán. TV + SztárokOrigoElőnytelen fotót posztolt Erdélyi Mónikahttp://www.life.hu/sztarok/20181031-elonytelen-fotot-posztolt-erdelyi-monika.htmlErdélyi Mónika Sümegen kirándult a kislányával, innen posztolt egy nem túl előnyös fotót magáról. TV + SztárokOrigoGanxsta Zolee és Dopeman nem békülnek, nem dolgoznak együtthttp://www.life.hu/sztarok/20181031-ganxsta-zolee-es-dopeman-nem-bekulnek-nem-dolgoznak-egyutt.htmlÚjra kiadja 1999-es lemezét, a Helldoradót Ganxsta Zolee és a Kartel. Az eredetin még Dopeman is rappelt, a felújított verzión azonban már nem. A két zenész vitája még mindig nem csitul. TV + Sztárok--Molnár Andi: „A Festetics kastély bálján bármikor táncra perdülnék”http://www.life.hu/sztarok/hirdetes/20181031-hello-magyarorszag-andi.htmlMolnár Andi táncművészt a Szombat esti láz című műsorokban ismerhette meg az ország igazán, ahol hétről hétre izgulhattunk érte és partneréért. A műsor során bebizonyosodott, hogy Andi kiváló táncpedagógus, azóta pedig műsorvezetőként is bizonyított, hiszen jelenleg is az RTL Klubon látható Édesítő és az Édes Otthon műsorvezetője. Arról, hogy hogyan és hol szeret kikapcsolódni, hová húz a szíve, ha nyugalomra vágyik, nem sokat tudhattunk meg. Ezidáig! Most ugyanis elárulta, hová kötődik gyermekkorának legszebb emléke és azt is, hol és hogyan ünnepelte első házassági évfordulóját…HirdetésVajna Tímea húga, Palácsik Lilla a férje miatt lett vallásoshttp://www.life.hu/sztarok/20181031-vajna-timea-huga-palacsik-timea-ferje-miatt-lett-vallasos.htmlNemrégiben házasodott össze Palácsik Lilla és férje, Visváder Tamás. A pár A legbátrabb páros című műsorban is szerepel. Palácsik Lilla most elárulta, miben változott, amióta együtt vannak. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.