Ahogy megírtuk, sokaknál kiverte a biztosítékot Németh Kristóf játéka A legbátrabb páros című műsorban. A színésznek azóta távoznia kellett a játékból, de most reagált a "vádakra". 

A színész magára haragította a nézők egy részét, akik üzenetekben és kommentekben támadják őt. Most a Ripostnak elmondta, ő és kedvese, Zita, hogyan élték meg a játékot. 

"Valóban nagyon sok komment és privát üzenet érkezik, amióta a képernyőre került A legbátrabb páros és ahogy haladt előre a verseny, megszaporodtak a negatív reakciók. Abba persze csak kevesen gondolnak bele, hogy mi ott Máltán két feszített héten át küzdöttünk egymással és elsősorban önmagunkkal. Naponta néztünk szembe a legbelsőbb félelmeinkkel, miközben el voltunk zárva a külvilágtól és nagyon keveset tudtunk aludni. Ezek összessége vezetett néha feszült helyzetekhez, összezörrenésekhez (...) Szögezzük le, hogy nem barátkozni, jófejkedni érkeztünk Máltára... Vannak olyan „rajongóim", akik sportot űznek abból, hogy beszólogassanak nekem. Közülük többen kiérdemelték már a lelkes rajongó címet is, ami arra utal, hogy rengeteget foglalkozik velem. Mondjuk ki, vannak köztük futóbolondok az ártalmatlanabb fajtából. Kifejezetten szórakoztató megnézni, hogy kik, mik is ők valójában. Többnyire olyan fotelforradalmárokról beszélünk, akik sosem vállalták volna ezeket a kihívásokat" - nyilatkozta. 

Forrás: TV2