Fehér Adrienn mesélt Cserháti Zsuzsa utolsó napjairól: "Meg akart halni"

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd -
betegség depresszió halál Cserháti Zsuzsa Fehér Adrienn
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte lányaként szerette Cserháti Zsuzsa Fehér Adriennt. A színésznő most bensőséges kapcsolatukról és mentora utolsó napjairól mesélt.

Fehér Adrienn mindig is példaképének tekintette Cserháti Zsuzsát, épp ezért nagyon boldog volt, amikor dalszövegíró ismerőse bemutatta őket egymásnak. Rögtön megtalálták a közös hangot, és egy idő után már nemcsak szakmai dolgokról beszélgettek, hanem barátok is lettek. Sajnos azonban Cserháti egészségi problémái egyre súlyosabbá váltak.

Cukor- és pajzsmirigybeteg lett, amihez később komoly depresszió párosult. Hormonzavarai miatt meghízott, és fixa ideája volt, hogy a túlsúlya miatt nem szeretik az emberek. Kórházról kórházra jártunk, rehabilitáción kezelték, de igazság szerint már nem akarta, hogy megmentsék. Nekem többször is kijelentette, tudja, hogy meghal, és ez ellen nem tudott tenni" – mesélte Fehér Adrienn a Borsnak.

Cserháti Zsuzsa 15 éve nincs már velünk Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Az énekesnő elárulta azt is, hogy Cserháti Zsuzsa az utolsó napjaiban már nagyon elvágyódott ebből a világból.

Spirituális beállítottságú volt, érdekelte a megfoghatatlan, láthatatlan világ. Életének utolsó szakaszában ő már inkább abban élt. Teljesen el volt varázsolva, menni akart, meg akart halni. Önszántából mondott le az életéről, lelkileg felemésztette, és összenyomta az a teher, amit magával cipelt. Komplexusai voltak, magába zárkózott, nem fogadta el a segítséget. Emlékszem, születésnapján fel akartam köszönteni, de már nem tudtam, magára zárta az ajtót, nem engedett be, úgyhogy a lépcsőre tettem le az ajándékot, és reménykedtem a csodában, hogy egyszer a teljes valójában, régi pompájában visszatér közénk. De nem tért."

Survivor: Gábort szavazta ki a Bayani törzshttp://www.life.hu/sztarok/20181103-survivor-gabornak-kellett-tavoznia-a-holtak-szigetere.htmlAz eddigi legizgalmasabb Törzsi Tanács mindenki számára tartogatott meglepetést! Végül azonban Gábornak kellett távoznia a Bayani törzsből. TV + SztárokOrigoTitokzatos férfival kapták le Oláh Ibolyáthttp://www.life.hu/sztarok/20181103-titokzatos-ferfival-kaptak-le-olah-ibolyat.htmlBensőség beszélgetést folytatott egy éjszakai klubban Oláh Ibolya egy férfival. Lesifotót is készítettek róluk. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoBikiniben mutatta meg terhespocakját Tücsihttp://www.life.hu/sztarok/20181103-bikiniben-mutatta-meg-terhespocakjat-tucsi-aryee-claudia.htmlAryee Claudia, ahogy mindenki ismeri, Tücsi és párja, Sofron István első közös gyermeküket várják, akiről időközben már az is kiderült, hogy kislány lesz. A műsorvezető most az Instagramján mutatta meg, mekkora a pocakja. TV + SztárokOrigoSurvivor: Beninek távoznia kellett a Holtak szigetéről http://www.life.hu/sztarok/20181103-survivor-beninek-tavoznia-kellett-a-holtak-szigeterol.htmlA játék egyik nagy esélyesének tartották Benit, ugyanis néhány hete még sorra nyerte a védettségi játékokat a Bayani törzsben, ráadásul komoly konfliktusa sem volt senkivel. TV + SztárokOrigoKiszel Tünde melltartóban pózolt péntek estehttp://www.life.hu/sztarok/20181031-kiszel-tunde-melltartoban-pozolt-pentek-este.htmlSzexi képet osztott meg magáról péntek este Kiszel Tünde. Úgy tűnik, így lazított a hétvége közeledtével. TV + SztárokOrigoIszak Eszter végleg pontot tett Dobrády Ákossal való 7 éves kapcsolatára: így nyilatkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20181102-iszak-eszter-vegleg-pontot-tett-dobrady-akossal-valo-7-eves-kapcsolatara.htmlIszak Eszti és Dobrády Ákos 7 évig élt se veled, se nélküled kapcsolatban. A csinos műsorvezető azonban ezúttal végleg lezárta életének ezen fejezetét. TV + SztárokFotó: Rostás Bianka/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.