Nem mindennapi feladatot kapott a Sztárban sztár című műsorban Pintér Tibor: a nemrég elhunyt Orbán Józsefet kell megtestesítenie.

Pintér Tibornak a nemrég elhunyt Orbán Józsefet kell megtestesítenie a TV2 Sztárban sztár című műsorában. A feladat nagyon megtisztelő, ugyanakkor nehéz is: Tenya csaknem visszaadta a feladatot.

Be kell vallanom, gondoltam arra, hogy kihátrálok, túl érzékeny kihívás ez nekem. Hezitáltunk is a műsor készítőivel, hogy miként vágjunk bele, még az is eszembe jutott, hogy visszaadom a feladatot. Orbán József egy olyan művész volt, aki a szívében örökké gyerek maradt. Imádott játszani, ő maga volt Paff, a bűvös sárkány. Szerintem méltó módon tiszteleghetünk előtte a halottak napja után nem sokkal. Tudom, hogy sokak számára én vagyok a kigyúrt tévés celeb, aki szeret szerepelni, de én is érző ember vagyok! Arra születtem, hogy pajzs legyek az emberek számára, akivel lehet gonoszkodni. Belül azonban igenis érzékeny, lelkis vagyok, és arra készülök, hogy vasárnap este ezt mindenkinek megmutathassam" – nyilatkozta a Blikknek.

Pintér Tibor hatalmas kihívás előtt állForrás: TV2