Véresre verte egymást két lett férfi a Wizz Air London–Budapest járatán. A stewardessek a kiképzésüknek megfelelően léptek közbe, a reptérről a két férfit a rendőrség vitte el. 

„Általában zenét hallgatok a repülőgépen, így nem tudom, hogy kezdődött a dolog, én már csak arra figyeltem fel és fordultam hátra, hogy két fiatal, feltehetően orosz férfi hangosan kiabál, majd az egyikük beveri a másik orrát. A férfi vérezni kezdett, végül már mindkét férfi tiszta véres volt. A stewardessek nagyon profin intézkedtek, próbálták nyugtatni, szétültetni őket, utóbbit sikertelenül” – írta az Indexnek egyik olvasójuk. 

A légikísérők szakszerűen kezelték a helyzetetForrás: Youtube/Wizz Air

Végül kiderült, hogy a két férfi lett származású volt. A vérző félnek tamponálták az orrát, amikor landoltak, rendőrök jelentek meg, akik elvezették a két férfit. A személyzetet pedig utasították, hogy hagyják érintetlenül a helyszínt. A portál megkereste a rendőrséget is, akik azt válaszolták, hogy a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság garázdaság bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást. 

„Az RRI saját nyomozásán túl hivatalos személy elleni erőszak gyanúja miatt feljelentést tett a Központi Nyomozó Főügyészség felé” – írták az Indexnek válaszukban.