Curtis először beszélt arról az estéről, amikor Majka kitette az együttesből

Forrás: TV2 -
interjú koncert Majka SZIN Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Blikknek adott interjút Curtis. Először beszélt arról az estéről, amikor Majka a SZIN-en azt állította róla, hogy drogfüggő, és kitette a zenekarból. A rapper azóta új fejezetet kezdett, Emilíióval nagy terveik vannak, Aréna-koncertre készülnek.

Curtis elmondta: nagyon jó érzés számára, hogy Majka nélkül is tud Arénát csinálni. Amikor Emilióval elhatározták, hogy összeállnak, új fejezet kezdődött az életében. Arról az estéről is beszélt, amikor nem állt színpadra a SZIN-en, és Majka drogfüggőnek nevezte:
"A taxiban a telefont kikapcsoltam, de ahogy hazaértem, Kriszti, a kedvesem szólt, hogy szinte csak ez megy a Facebookon. Ledöbbentem, amikor a videót láttam, mert nem értettem. Petivel volt egy vitánk, mielőtt Szegedről leléptem, de tök más miatt, amiről nem akarok beszélni. Nem az volt, ami miatt lejáratott. Az viszont világossá vált, hogy nagyon más az értékrendünk. Nem tudok és nem is akarok vele közösséget vállalni. Harag nincs, nemrégiben fel is hívott, és megtárgyaltuk, hogy a Füttyös című dalunkat bejelentjük a jogvédő irodánál. Ezt korrektnek tartom, de számomra ő már nem létezik" - mondta a rapper, aki azt is el eláulta, hogy dalban is megírta már az óminózus esetet, hamarosan hallhatjuk a kemény utcai rappet.

Todd LaTourette bejelentette: nincs háborús sérülés, magának vágta le a karjáthttp://www.life.hu/sztarok/20181105-todd-latourette-bejelentette-nincs-haborus-serules-maganak-vagta-le-a-karjat.htmlA világszerte népszerű karakterszínész, Todd LaTourette éveken át azt terjesztette, hogy háborúban veszítette el a karját, ám most egy műsorban bevallotta: saját magának vágta le. A színész bipoláris személyiségzavarban szenved. TV + SztárokOrigoÍme, a ValóVilág történetének legkülönösebb szerelmespárjai: Kismocsoktól VV Krisztiánig (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181105-ime-a-valovilag-tortenetenek-legkulonosebb-szerelmesparjai-kismocsoktol-vv-krisztianig.htmlElkezdődött a ValóVilág kilencedik szériája, és az már most borítékolható, hogy nem maradunk botrányok és szerelmespárok, ezzel együtt pedig intim jelenetek nélkül. Az előző évadokban szinte kivétel nélkül alakultak ki gyengéd érzelmek, az intim kapcsolatok pedig egyre nyíltabbá és gátlástalanabbá váltak. Míg Nóri és Leslie szerelme nem jutott tovább a csóknál, addig VV Mici és Krisztián már nem is takargatták magukat. TV + SztárokOrigoDeutsch Anita visszatér a képernyőre a Konyhafőnök VIP – A séfek csatája című műsorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20181105-deutsch-anita-visszater-a-kepernyore-a-konyhafonok-vip-a-sefek-csataja-cimu-musorban.htmlA Barátok közt sztárja, Deutsch Anita visszatér a képernyőre. A színésznőt a Konyhafőnök VIP – A séfek csatája címűm műsorban láthatják a nézők. TV + Sztárok--Gyerekkori fotót posztolt Tóth Verahttp://www.life.hu/sztarok/20181105-gyermekkori-fotot-posztolt-toth-vera.htmlTóth Vera egy gyerekkori fotót töltött fel a közösségi oldalára. TV + SztárokOrigoKate Beckinsale színésznő Jack Whitehall komikussal csókolózott: lefotózták őkethttp://www.life.hu/sztarok/20181105-kate-beckinsale-szineszno-jack-whitehall-komikussal-csokolozott-lebukott-a-par.htmlKate Beckinsale és partnere nem tudták türtőztetni magukat a nyilvánosság előtt: szenvedélyes csókokat váltottak. TV + Sztárok--A Spice Girls turnéjával Victoria Beckham is sokat fog keresnihttp://www.life.hu/sztarok/20181105-a-spice-girls-turnejaval-victoria-beckham-is-sokat-fog-kereni.htmlA Spice Girls összeáll, de nem lesz teljes a banda, Victoria Beckham ugyanis nem hajlandó részt venni a turnén, ám ennek ellenére ő is részesedhet a bevételekből.TV + Sztárok--




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.