Kovács Patrícia a kádban, meztelenül hagyta ott szerelmét

Forrás: Instagram / Kovács Patrícia -
meztelen kád barátság Kovács Patrícia szerelem Nő Comment
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Intim részleteket árult el a magánéletéről Kovács Patrícia színésznő. Megtudhattuk például, hogy volt párjaival nagyon jó kapcsolatot ápol, és azt is, hogy egyikük miatt meztelenül hagyta ott új szerelmét a kádban. 

Öngyilkossági gondolatokkal hívta fel volt kedvese Kovács Patríciát egy alkalommal. Ő azonnal rohant segíteni, pedig épp új szerelmével lubickolt a kádban meztelenül – árulta el a Nő Comment című műsorban. Az adást a Ripost szemlézte.

A színésznő megosztotta, hogy a két legnagyobb volt szerelme ma már a legjobb barátja. Éveket töltöttek együtt, és attól, hogy elmúlt a szerelem, még szeretik egymást.

Kovács Patrícia exei a legjobb barátai Forrás: Instagram / Kovács Patrícia

„Volt például egy olyan történet, hogy ültem a kádban, gyertyafényben, pezsgővel az új szerelmemmel, amikor csörgött a telefon. Az exem hívott, hogy azonnal menjek, mert ő bevette a gyógyszereket. Én pedig azt mondtam, hogy drágám, nem tudom, mikor, de jövök. Kiszálltam a kádból, és mentem hozzá, mert bajban volt a régi párom” – idézte a színésznő szavait a lap.

A férfi tényleg bevette a gyógyszereket, de szerencsére nem sokat. Kovács Patrícia megnyugtatta, hogy soha nem fogja elveszíteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.