VV Ginu őszinte bemutatkozó videójában sok mindent állít magáról: hisztisnek, balhésnak és nagyon jó nőnek tartja magát, de majd a villában kiderül, hogy igazat mondott-e. 

A ValóVilág legújabb beköltözője, VV Ginu valószínűleg alaposan felforgatja majd a játékosok életét, ha igaz, amit önmagáról állít a bemutatkozó videójában. Neki ugyanis semmi sem szent, megszerzi azt, ami neki kell, bármi áron. Legyen az telefon, új ruha vagy valaki másnak a pasija.

VV Ginu, a legújabb lakóForrás: RTL Klub

Ha egy pasi tetszik, nem érdekel, hogy van barátnője, úgyis megszerzem, mert k*rva jó nő vagyok” – mondta Ginu, aki azt is elismerte, hogy szeret megvezetni másokat. „Egy igazi manipulátornak tartom magam” – tette hozzá. „Hisztis vagyok, balhés vagyok, rohadt jól nézek ki. Már csak egy dolog hiányzik, hogy híres legyek, de higgyétek el, az leszek” – foglalt össze mindent Ginu, amit tudni érdemes róla.

A lány azt is bevallotta, korábban erotikus masszőrként dolgozott, hiszen ez a legegyszerűbb és leggyorsabb pénzkereseti módszer, ráadásul jól is fizet...