ValóVilág 9: megtörtént az első szex, Krisztián és Cintike esett egymásnak

szex VV Krisztián VV9 ValóVilág 9 VV Cintike
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap költöztek be az első lakók a VV9 villájába, a szerdai összefoglalóban pedig már az első szexjelenetet is láthattuk.

A szerda esti összefoglalóból derült ki, hogy bizony megvolt az első szex a villában: Krisztián és Cintike nem bírta magát tűrtőztetni, egymásnak estek. Az összefoglalók csúsznak egy napot, tehát szerdán azt láthattuk, ami kedden történt odabent. Miindössze két napot kellett várniuk a nézőknek az első szexre.

Krisztián a riportszobában elárulta, hogy nem volt nagy szám az aktus, és Cintike sem volt elájulva partnerétől. Azt mondta neki, hogy ami köztük történt, az nem igazi szex, azt ő csak maszatolásnak szokta nevezni.

Sztárok, akik örökbe adták gyermeküket: Roseanne Barr és Rod Stewart gyermekét is más neveltehttp://www.life.hu/sztarok/20181107-sztarok-akik-orokbe-adtak-gyermekuket-roseanne-barr-es-rod-stewart.htmlNehéz döntés elé kerültek pályájuk kezdetén egyes sztárok, amikor a gyermekük sorsáról kellett határozniuk. A bizonytalan lét, és a pénz hiánya miatt többen is arra a fájdalmas elhatározásra jutottak, hogy jobb a gyermeküknek, ha más családnál, jó körülmények között nevelkednek. A legtöbben aztán évekkel később, sztárságuk csúcsán, újra találkoztak az örökbe adott gyermekeikkel. TV + SztárokOrigoValóVilág9: kiderült, miért kellett mentőt hívni a szexre készülő Renihezhttp://www.life.hu/sztarok/20181108-valovilag9-kiderult-miert-kellett-mentot-hivni-a-szexre-keszulo-renihez.htmlPár napja csak, hogy az első játékosok beköltöztek a VV9 villájába, máris megtörtént az első légyott. Illetve történt volna, ha nem sérül meg az egyik lakó.TV + SztárokOrigoVV Csoki elárulta, hogy akár egész nap meztelenkedne a ValóVilág-villábanhttp://www.life.hu/sztarok/20181107-vv-csoki-elarulta-hogy-akar-egesz-nap-meztelenkedne-a-valovilag-villaban.htmlA ValóVilág 9. szériája sem mentes a botrányoktól, pedig még csak négy napja startolt el az új évad. A Life.hu VV Csokit kérdezte a múltjáról és arról, mik a tervei a villában. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: VV Zsuzsu elárulta, miért jelentkezett a játékbahttp://www.life.hu/sztarok/20181107-valovilag-9-vv-zsuzsu-elarulta-miert-jelentkezett-a-jatekba.htmlVV Zsuzsunak már a beköltözése előtt pontos elképzelése volt arról, hogyan fog majd viselkedni, hogy a nézők szeressék, és ezt meg is osztotta a Life.hu riporterével, Domszky Lacival. A 23 éves lány azt is elárulta, mit adott fel azért, hogy részt vehessen a realityben, valamint arról is beszélt, valójában miért jelentkezett a műsorba. TV + SztárokOrigoPintér Tibor A legbátrabb párosban beismerte: lehetne jobb az ágybanhttp://www.life.hu/sztarok/20181107-pinter-tibor-a-legbatrabb-parosban-beismerte-lehetne-jobb-az-agyban.htmlA legbátrabb páros című műsorban a pároknak kérdésekre kellett válaszolniuk egymással kapcsolatban. Így kiderült, hogy Pintér Tibor lehetne fantáziadúsabb az ágyban. TV + SztárokOrigoA legbátrabb páros: Pintér Tenya barátnője nincstelennek vallotta magáthttp://www.life.hu/sztarok/20181107-a-legbatrabb-paros-pinter-tenya-baratnoje-nincstelennek-vallotta-magat.htmlPintér Tibor és barátnője már azelőtt megegyeztek a nyeremény felosztásában, hogy valóban győztek volna. Kiderült, hogy Fridának több pénzt adna Tenya, ugyanis a lány „nincstelen”. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.