Erős Antónia a fodrászát, barátját gyászolja, nehéz feldolgoznia az elvesztését

Fotó: Tuba Zoltán [origo] -
halál híradós gyász fodrász Erős Antónia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
65 évesen hunyt el Erős Antónia barátja és fodrásza, Bandika, azaz Roder Andor. A híradós mondott búcsúbeszédet a temetésén, mint mondta: jó okkal nem vett fel feketét. 

Amikor Szigetvárról Budapestre költözött Erős Antónia, az élete teljesen megváltozott. Az RTL Klub sminkese küldte el Roder Andor fodrászhoz, azaz Bandikához. "Amikor eljöttem tőle, nemcsak egy szuper frizurával, hanem egy fantasztikus emberrel és a barátságával lettem gazdagabb" - emlékezett vissza elhunyt barátjára Erős Antónia.

Erős Antónia gyászolja barátját Fotó: Tuba Zoltán [origo]

Roder Andor 65 évesen távozott az élők sorából, temetésén a híradós mondott búcsúbeszédet a barátok nevében. "Bandika nem szerette a fekete színt, eszembe nem jutott volna abba öltözni. A búcsúbeszédemben felidéztem a megismerkedésünket és egy vicces történetet. Mindenki mosolygott. A vidámság volt jellemző rá, rengeteget nevettünk és viccelődtünk együtt, ezt próbáltam az utolsó útja előtt felidézni" - mondta a Best magazinnak a híradós.

Roder Andor nemcsak fodrásza volt, szívbéli jóbarátja is. A két család együtt járt nyaralni, közös programokat szerveztek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.