Közúti baleset: busz ütközött autóval Budapest XV. kerületében

rendőrség mentés baleset Budapest busz autó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy menetrend szerint közlekedő busz ütközött egy személyautóval Budapest XV. kerületében. Ketten megsérültek, a műszaki mentés még tart, érdemes lesz figyelniük az arra közlekedőknek. 

A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint Budapest XV. kerületében egy menetrend szerint közlekedő busz ütközött egy autóval szombaton kora délelőtt.

A baleset a Drégelyvár utca és az Adria utca kereszteződésében történt. A rendelkezésre álló információk szerint ketten megsérültek, őket a mentők látják el, a helyszínre a tűzoltók is megérkeztek, a műszaki mentés még tart. Érdemes lesz figyelniük az arra közlekedőknek.

Baleset történt a XV. kerületben Forrás: Shutterstock

Tartós, sűrű köd miatt elsőfokú figyelmeztetést adtak ki több megyérehttp://www.life.hu/news/20181110-tartos-suru-kod-miatt-elsofoku-figyelmeztetest-adtak-ki-tobb-megyere.htmlSűrű, tartós köd miatt kilenc megyére adott ki elsőfokú figyelmeztetést az Országos Meteorológiai Szolgálat. News--A hűtő mögött, meztelenül találták meg a futónő támadójáthttp://www.life.hu/news/20181109-a-huto-mogott-meztelenul-talaltak-meg-a-futono-tamadojat.htmlRövid idő alatt elfogták a rendőrök Makai Viktória futónő támadóját. A férfi már otthon volt, a kiérkező rendőröknek a felesége nyitott ajtót, a férfi pedig anyaszült meztelenül kuporgott a hűtő mögött. NewsThinkstockKödös, de napos idő várható a hétvégénhttp://www.life.hu/news/20181109-kodos-de-napos-ido-varhato-hetvegen.htmlA hétvégén is marad a napsütéses, kissé ködös, őszies idő. Csapadék nem várható. News--Bálint gazda szerint ne aggódjunk a szokatlanul enyhe idő miatthttp://www.life.hu/news/20181109-balint-gazda-szerint-ne-aggodjunk-a-szokatlanul-enyhe-ido-miatt.htmlBálint gazda elárulta, nem kell aggódnunk a szokásosnál enyhébb időjárás miatt. NewsFotó: Szabó Balázs/Life.huIdőjárás: párás, ködös, szeles péntekre számíthatunkhttp://www.life.hu/news/20181109-idojaras-paras-kodos-szeles-pentekre-szamithatunk.htmlA sűrű köd és a heves szél miatt riasztást adott ki a meteorológiai szolgálat péntekre. News--Ítéletet hoztak a német biszexuális énekes, Jim Reeves kegyetlen gyilkosságának ügyébenhttp://www.life.hu/news/20181108-iteletet-hoztak-a-nemet-biszexualis-enekes-kegyetlen-gyilkossagaban.htmlKét férfi brutális kegyetlenséggel végzett egy hostelben Jim Reeves német biszexuális énekessel több mint két évvel ezelőtt. Az ügyben most hoztak ítéletet. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.