Azt pletykálják, hogy Yvonne Dederick és ügyvéd férjének házassága véget ért. Állítólag Dávid már el is költözött közös otthonukból. Yvonne több száz milliós asszonytartásra számíthat.

Úgy tűnik, sajnos Yvonne Dederick és férje házassága zátonyra futott. A hírek szerint Dávid már el is költözött otthonukból. Csaknem 20 évig alkottak egy párt, három gyermek született a házasságukból, és egyelőre csak találgatni lehet, hogy miért ment tönkre a kapcsolatuk.

A pletykák szerint válik Yvonne DederickFotó: Szabó Gábor - Origo

"Jó kapcsolatban vannak a mai napig, de mára már inkább barátok lettek, mintsem házastársak. David úriember, és Yvonne is értelmes, kulturált nő, a válásukat ennek szellemében egy hangos szó nélkül fogják levezényelni. A gyerekeket mindig megviseli a szülei válása, ez náluk sincs másként, hiába felnőtt már Chris és Catherine is. Pláne a 11 éves Alexet féltik Yvonne-ék. De nem lesz semmi probléma, ebben a családban nem ritka, hogy valamelyik szülő éppen elutazik, a nagyok Amerikában tanulnak, szóval nem az a klasszikus, minden estét együtt töltő família ők. Egyébként, a saját vagyonnal és igen sikeres vállalkozással rendelkező Yvonne különösebben nem izgul az anyagiakon, egyedül is gond nélkül megáll a lábán. A gyerekek érdekei az elsők számára" - mondta egy, a neve elhallgatását kérő informátor a Borsnak.

Yvonne és Dávid válása valószínűleg nem az itthon megszokott lesz, hiszen Amerikában, az ottani jogrend szerint házasodtak, és ez azt jelenti, hogy akár asszonytartás is járhat neki. A három gyermekük és a vagyonuk alapján határozzák meg, mennyi is jár neki. Az informátor szerint 2,3 millió dollárt is kaphat a válás után, ami mai árfolyamon 671,9 millió forintnak felel meg.