VV Vivien és VV Greg közös exszel büszkélkedhet

VV Vivien párkapcsolat ex szerelem megcsalás VV Greg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghökkentő jelenetnek voltak tanúi a ValóVilág 9 nézői vasárnap este. Két új villalakó költözött be, és kiderült, hogy egyiküknek közös múltja van a már bent lakó VV Greggel. 

Nem tudni, hogy a ValóVilág 9 történetében lehet-e még olyanról beszélni, hogy meglepő pillanat, hiszen már az első héten láthattunk veszekedést, de még szexet is.

Ám ha mégis van még min csodálkozni, akkor az a tegnapi adásban történt. Kiderült ugyanis, hogy a frissen beköltözött Viviennek és a már egy hete bent lakó Gregnek közös múltja van. A villába érkezéskor Vivi mindenkinek bemutatkozott, ám a magyar Ken babaként elhíresült férfit kihagyta. Ezután meg is mondta, miért: Gregnek ugyanis már volt dolga az ő expasijával.

VV Vivien végül kibékült Greggel Forrás: RTL Klub

Gregnek láthatóan először nem esett le, mi történik, ám végül rájött, kiről van szó. A magyar Ken baba azt mondta, nem tudta, hogy az említett férfinek van barátnője, bár a villában támadt hatalmas őrjöngéstől nem sokat lehetett érteni. Mindenesetre végül egy nem túl őszintének mondható öleléssel kötöttek békét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.