Legbátrabb páros Berki Mazsi Tilla Majka Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián és Mazsi is részt vettek A legbátrabb páros második évadában. A megosztó celeb ezúttal Majkát akasztotta ki.

Teljesen kikelt magából Majka, amiért Berki Krisztián a ketreces feladat alatt csak álldogált és a szerelmével végeztette el a piszkos munkát.

Berki Krisztián Forrás: Insta - Berki

A legbátrabb páros első feladata a ketreces, merülős játék volt, ahol két páros a víz alatt egyszerre keresi meg a lábukon lévő lakat kulcsát és fűrészelik el a hölgytag lábán lévő bilincset. A sztárok szerelmükkel közösen küzdöttek a leggyorsabb kiszabadulásért, kivéve Berkit, ő ugyanis Mazsival végeztetett el mindent, még a férfiaknak is nehéhézséget okozó fűrészelést is.

Majka Forrás: Life.hu

Majka nem bírta ki szó nélkül, teljesen kiakadt ezen a férfiatlan viselkedésen, kérdőre is vonta a feladat után a sztárt, amit ma este láthatunk is a TV2 A legbátrabb páros című műsorának második évadában – írta meg a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.