Cicciolinának meggyűlt a baja a libával a Konyhafőnök VIP-ben

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Fördős Zé liba Konyhafőnök VIP Cicciolina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Könnyen félreérthető, kétértelmű megjegyzéseket tett a Konyhafőnök VIP legutóbbi adásában Fördős Zé és Cicciolina.

Különböző szárnyasokból kellett ételkülönlegességeket varázsolniuk a Konyhafőnök VIP legutóbbi adásában a hazai celebeknek. Az egyik legizzasztóbb feladat Cicciolinának jutott, akinek meg is gyűlt a baja a liba szétbontásával.

Nagyon bajos volt nekem kibontani ezt a libát. Egyszerűen én is libának éreztem magam a liba mellett” – magyarázta a műsorban Cicciolina.

Az egykori pornószínésznő szokásához híven ezúttal sem fukarkodott a szexre utaló kifejezésekkel, kétértelmű megjegyzésekkel. Hasonlóképpen voltak ezzel a zsűritagok is, Fördős Zé például vigyorogva közölte vele, hogy szépen rámarkolt a libára. Majd, amikor közelről is szemügyre vette, milyen technikával szeretné felbontani az állatot, elszörnyedve jelentette ki, hogy szinte felnőttfilmben érzi magát.

Idejöttem hozzád és egyből egy 18 pluszos tartalomban érzem magam... De ez most horror.”

Karsai Zita szexi fehérneműben mutatta meg magát: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181113-karsai-zita-szexi-fehernemuben-mutatta-meg-magat.htmlKarsai Zita 39 éves létére elképeszetően szexi: Instagramon mutatta meg dögös oldalát. TV + Sztárok--Détár Enikő várandósan szenvedett autóbalesetethttp://www.life.hu/sztarok/20181113-detar-eniko-varandosan-szenvedett-autobalesetet.htmlDétár Enikő elárulta, évekkel ezelőtt, amikor kislányával volt terhes, autóbalesetet szenvedett. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoPalotás Petra új könyvének bemutatóján tért vissza a nyilvánosság eléhttp://www.life.hu/sztarok/20181113-palotas-petra-uj-konyvenek-bemutatojan-tert-vissza-a-nyilvanossag-ele.htmlPalotás Petra sok időre eltűnt a nyilvánosság elől, de új könyvének bemutatójával visszatért. TV + SztárokOrigoStohl Andrást egy barna hajú nővel fotózták le, elárulta, hogy ő-e a kedvesehttp://www.life.hu/sztarok/20181113-stohl-andrast-egy-barna-haju-novel-fotoztak-le-elarulta-hogy-oe-a-kedvese.htmlKeveset mesél az utóbbi években a magánéletéről Stohl András. A Sztárban Sztár zsűrijében helyet foglaló színészt az adás szünetében egy titokzatos nővel kapták lencsevégre. TV + Sztárok--Gregor Bernadett busszal jár dolgoznihttp://www.life.hu/sztarok/20181113-gregor-bernadett-busszal-jar-dolgozni.htmlGregor Bernadett élete az utóbbi hónapokban fenekestül felfordult. Munkába menet például újra használja a tömegközlekedési eszközöket, de elmondása szerint ezt egyáltalán nem bánja. TV + SztárokOrigoKis híján összeverekedett Higuaín és C. Ronaldohttp://www.life.hu/sztarok/20181112-kis-hijan-osszeverekedett-higuain-es-c-ronaldo.htmlKis híján összeverekedett a pályán Cristiano Ronaldo és Gonzalo Higuaín. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.