Détár Enikő terhes kórház autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Détár Enikő elárulta, évekkel ezelőtt, amikor kislányával volt terhes, autóbalesetet szenvedett.

Október elején szenvedett autóbalesetet Détár Enikő. Szerencsére az esetet egy kisebb sérüléssel megúszta, ugyanakkor az autó szinte totálkárosra tört. A színésznő most elárulta, ez már a harmadik balesete volt, az elsőt akkor élte át, amikor lányával, Gigivel hat és fél hónapos terhes volt.

Előadásról siettem hazafelé. Köd volt, esett az eső, én pedig megcsúsztam és lesodródtam az útról. Mint ahogy a romantikus regényekben olvashatjuk: nos, előttem is másodpercek alatt lepörgött az egész életem... Aztán valaki mintha visszalökött volna az alagút másik oldalára, ahol az élet kapuja nyílt. Rájöttem, hogy élek! Majd a semmiből hirtelen megjelent egy nyergesvontató, aminek a sofőrje egyből kórházba vitt. Neki köszönhetően a baba is és én is megúsztuk a balesetet. A sors fura fintora, hogy az apukám autóbalesetben veszítette az életét. Egy nyergesvontatóval ütközött, amikor meghalt...” – nyilatkozta a Blikk Rúzsnak.

Détár Enikő várandósan szenvedett autóbalesetet Fotó: Polyák Attila - Origo
Gregor Bernadett busszal jár dolgoznihttp://www.life.hu/sztarok/20181113-gregor-bernadett-busszal-jar-dolgozni.htmlGregor Bernadett élete az utóbbi hónapokban fenekestül felfordult. Munkába menet például újra használja a tömegközlekedési eszközöket, de elmondása szerint ezt egyáltalán nem bánja. TV + SztárokOrigoBerki Krisztián kiakasztotta Aureliót A legbátrabb párosban, aki sírva fakadthttp://www.life.hu/sztarok/20181113-berki-krisztian-kiakasztotta-aureliot-a-legbatrabb-parosban-sirva-fakadt.htmlBerki Krisztián A legbátrabb párosban is megmutatja taktikus oldalát, már az első este sikerült annyira kiakasztania Aureliót, hogy az sírva fakadt. TV + SztárokOrigoA legbátrabb páros: Szögeczki Ágit azóta is rémálmok gyötrikhttp://www.life.hu/sztarok/20181113-a-legbatrabb-paros-szogeczki-agit-azota-is-remalmok-gyotrik.htmlSzögeczki Ági párjával, dr. Csenterics Ferenccel vett részt A legbátrabb páros megmérettetéseiben. Az embert próbáló feladatok még most is kísértik, rémálmai vannak a forgatások óta. TV + SztárokOrigoA legbátrabb páros: Berki Mazsival végeztette el a munkáthttp://www.life.hu/sztarok/20181113-a-legbatrabb-paros-berki-mazsival-vegeztette-el-a-munkat.htmlBerki Krisztián és Mazsi is részt vettek A legbátrabb páros második évadában. A megosztó celeb ezúttal Majkát akasztotta ki. TV + SztárokOrigoNevelőotthonban nőtt fel az X-Faktor versenyzője, Balog Janóhttp://www.life.hu/sztarok/20181113-nevelootthonban-nott-fel-az-x-faktor-versenyzoje-balog-jano.htmlBalog János, az X-Faktor egyik versenyzője a Mentorházban vallott először arról, hogy szülők nélkül, nevelőotthonban nőtt fel. A 42 éves énekes könnyeket csalt ezzel és gyönyörűen előadott dalával Gáspár Laci szemébe. Most elárulta, hogyan élte meg az intézetben töltött időszakot. TV + SztárokOrigoDurván kiakadt a Victoria's Secretre Tess Holliday plus size modellhttp://www.life.hu/sztarok/20181112-durvan-kiakadt-a-victorias-secretre-tess-holliday-plus-size-modell.html„Csókoljátok meg a kövér s*ggemet!" – üzente a Victoria's Secretnek Tess Holliday plus size modell. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.