Nevelőotthonban nőtt fel az X-Faktor versenyzője, Balog Janó

X-Faktor család szülők nevelőotthon Balog Janó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balog János, az X-Faktor egyik versenyzője a Mentorházban vallott először arról, hogy szülők nélkül, nevelőotthonban nőtt fel. A 42 éves énekes könnyeket csalt ezzel és gyönyörűen előadott dalával Gáspár Laci szemébe. Most elárulta, hogyan élte meg az intézetben töltött időszakot.

Az X-Faktor versenyzője, Balog Janó nevelőotthonban nőtt fel, és habár nehéz volt neki szülők nélkül, szép emlékeket is őriz arról az időszakról. Máig nem tudja pontosan, hogy a szülei – akikkel 13 évesen találkozott először – miért nem nevelték fel.

Nevelőotthonban nőtt fel az X-Faktor versenyzője Forrás: RTL Klub

két ismeretlen ember állt ott. Nagyon sírtam.

Blikknek
Vannak barátaim, akikkel az otthonban nőttünk fel. Ők olyanok, mintha a testvéreim lennének. Jönnek majd az X-Faktorba is megnézni, azt hiszem, büszkék rám” –

Balog Janó Radics Gigi csapatát erősíti

Nehezen bár, de sikerült döntést hozniuk az X-Faktor mentorainak. A hétvégén kiderült, hogy kiket választottak csapataikba, velük indul majd az élő show. Nézd meg, kiket választottak a mentorok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.