Várkonyi Andi szoros barátságot ápol Radics Gigivel és családjával

Forrás: FEM3 Café -
Várkonyi Andrea barátság Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Várkonyi Andi a közelmúltban ünnepelte a 44. szülétésnapját, 12 év után először Bochkor Gábor nélkül. Barátai és családja meglepetéssel készültek neki. Radics Gigi és családja egy hatalmas limuzint is béreltek.

Várkonyi Andi az elmúlt időszakban nagyon megszűrte a baráti körét, csak olyanok vannak körülötte, akik érdek nélkül szeretik őt. Ilyen például Radics Gigi és családja, akikkel Andi szoros kapcsolatot ápol.

Várkonyi Andrea Forrás: FEM3 Café

„Vannak olyan barátságok, hogy az első pillanattól olyan, mintha ezer éve jóban lennétek. Ilyenek nekem Gigiék, teljesen összenőttünk. Benne vannak a mindennapjaimban. Nem is lakunk messze egymástól, és Gigi anyukája segített berendezni az új lakásomat is. Hihetetlen jó emberek, és ilyen családi érzéssel teli ez a barátság” – mesélte a műsorvezető a Borsnak, akinek különleges születésnapot szerveztek a barátai.

„Szerintem az egyik legjobb szülinapom volt ez a mostani, igazán kitettek magukért a barátaim. Szombaton a barátnőimmel vacsoráztam, másnap pedig teljesen váratlanul megjelent az utcánkban egy hatalmas, fényektől villódzó, zenétől dübörgő limuzin, benne Gigi családjával és a barátaimmal. Gyorsan lecseréltem az otthoni szerelésem, és bejöttünk a városba, aztán náluk folytatódott az ünneplés. Nagyon szeretem, hogy velük nincs olyan, hogy ne gyerekestől, csapatosan találkoznánk, így Nóri is nagyon tudja élvezni.”

Koholák Alexa nála 25 évvel idősebb férje, Balázs mellett egy szőke nővel él együtthttp://www.life.hu/sztarok/20181113-koholak-alexa-ferje-mellett-egy-szoke-novel-el-egyutt.htmlKoholák Alexa néhány hónappal ezelőtt sokkolta rajongóit: férjhez ment egy 25 évvel idősebb spirituális vezetőhöz és ő maga is tanácsdóként munkálkodik. Most azonban egy újabb meghökkentő dolog került napvilágra: férje mellett egy nővel is osztozik otthonán a celeb.TV + SztárokOrigoKis híján összeverekedett Higuaín és C. Ronaldohttp://www.life.hu/sztarok/20181112-kis-hijan-osszeverekedett-higuain-es-c-ronaldo.htmlKis híján összeverekedett a pályán Cristiano Ronaldo és Gonzalo Higuaín. TV + Sztárok--Liptai Claudia élő adásban szólt be Tillánakhttp://www.life.hu/sztarok/20181112-liptai-claudia-elo-adasban-szolt-be-tillanak.htmlLiptai Claudia durván beszólt Tillának a Sztárban Sztár legutóbbi adásában. TV + SztárokOrigoDurván kiakadt a Victoria's Secretre Tess Holliday plus size modellhttp://www.life.hu/sztarok/20181112-durvan-kiakadt-a-victorias-secretre-tess-holliday-plus-size-modell.html„Csókoljátok meg a kövér s*ggemet!" – üzente a Victoria's Secretnek Tess Holliday plus size modell. TV + SztárokOrigoVárkonyi Andrea újra tud nevetni szakítása után: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181112-varkonyi-andrea-ujra-tud-nevetni-szakitasa-utan.htmlFriss fotókat posztolt magáról Várkonyi Andrea: úgy látszik, sikerült kihevernie a szakítást és újra remekül érzi magát. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoValóVilág 9: Cintike a szájával elégítette ki Kriszt (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181112-valovilag-9-cintike-a-szajaval-elegitette-ki-kriszt-18.htmlVV Cinti és VV Krisztián ismét egymás mellett kötöttek ki az ágyban. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.