Károly herceg Diana előtt egy másik nő kezét kérte meg: kosarat kapott

Forrás: MTI/Kátai Edit -
eljegyzés Amanda Knatchbull Károly herceg nem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szövevényes szerelmi élete volt Károlynak már Dianával és Kamillával is, ám most kiderült, hogy előttük is volt egy nő, akit a herceg feleségül akart venni. 

Károly herceg szerelmi élete nem volt túl sikeres, ezt mindannyian tudjuk, de sajnos úgy tűnik, hogy a szerencsétlensége nem a Diana és Kamilla közötti őrlődésével kezdődött, hanem már sokkal előbb. Kiderült, hogy Károly hercegnek volt egy harmadik szerelme, még a két legendás előtt, de a dolgok nem alakultak túl jól.

Károly herceg eredetileg Amandát akarta feleségül venni Forrás: MTI/Kátai Edit

Károly tiszteletbeli nagyapja, Lajos Ferenc battenbergi herceg unokájával, Amanda Knatchbull-lal próbálta meg összeboronálni a herceget.

Amandát mindenki tökéletes jelöltnek tartotta Károly számára, és sokáig úgy tűnt, nagyon is jól kijönnek egymással,

de sajnos a herceg kosarat kapott. 1977-ben, egy nyaralás alkalmával Károly nagy lépésre szánta el magát, feltette azt a bizonyos kérdést Amandának. A nő azonban nemet mondott a herceg házassági ajánlatára – írja a Mirror.

X-Faktor: meggyilkolták az egyik versenyző, Szekér Gergő édesanyjáthttp://www.life.hu/sztarok/20181115-x-faktor-meggyilkoltak-az-egyik-versenyzo-szeker-gergo-edesanyjat.htmlSzekér Gergő, az X-Faktor versenyzője szülők nélkül nőtt fel. Édesapja külföldön kezdett új életet, édesanyját pedig brutálisan meggyilkolta egy férfi. Máig nem sikerült feldolgoznia a veszteséget, de már tud könnyek nélkül beszélni róla. TV + SztárokOrigoFehér Balázs 3 éve tűnt el a nyilvánosság elől, nehéz időszaka volthttp://www.life.hu/sztarok/20181114-feher-balazs-3-eve-tunt-el-a-nyilvanossag-elol-nehez-idoszaka-volt.htmlKi akarta deríteni, hogy a sok figyelem nélkül is tud-e élni Fehér Balázs, a Carbonfools együttes egykori énekese. Éppen ezért 3 évvel ezelőtt úgy döntött, eltűnik a nyilvánosság elől. Azóta nem tudni róla semmit, most azonban elmondta, mit történt vele az alatt az idő alatt. TV + Sztárok--Puskás Peti mentoráltja feladta, kevesebb eséllyel indul az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20181114-puskas-peti-mentoraltja-feladta-kevesebb-esellyel-indul-az-xfaktorban.htmlAz X-Faktor egyik indulója, Nagy Krisztián feladta a versenyt, ám így mentora, Puskás Peti hátrányból indul. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoA Follow The Flow az MTV EMA vörös szőnyegén adott interjúthttp://www.life.hu/sztarok/20181114-a-follow-the-flow-az-mtv-ema-vorosszonyegen-adott-interjut.htmlAz idei MTV EMA azért is volt fontos, mert hazai zenészekre is voksolhattak a nagyvilágból. Többek között a Follow The Flow is jelölt volt, amely meg is nyerte a szavazást. Az együttes a Nem tudja senki című slágerével vált igazán ismertté: a dalt már több mint 29 milliószor meghallgatták a YouTube-on. TV + SztárokOrigoA legmeghökkentőbb mítoszok a sztárokról: hat lábujj és tehénnyelvhttp://www.life.hu/sztarok/20181114-a-legmeghokkentobb-mitoszok-a-sztarokrol-hat-labujj-es-tehennyelv.htmlA hírességek élete nyitott könyv, de sokszor előfordul, hogy kicsit kiszínezik a történetüket, hogy még izgalmasabb legyen. Rengeteg tévhit és pletyka terjeng a világsztárokról, amelyek időről időre új erőre kapnak, pedig sosem voltak igazak. Összeszedtük a legmeghökkentőbb tévhiteket a hírességekről. Íme. TV + SztárokOrigoZimány Linda nem akar többé szingli lenni, férfit akar az életébehttp://www.life.hu/sztarok/20181114-zimany-linda-nem-akar-tobbe-szingli-lenni-ferfit-akar-az-eletebe.htmlNem érzi magát magányosnak, mégsem tölti el örömmel, hogy esténként egyedül csukja magára a lakás ajtaját. Zimány Linda szeretne maga mellé egy társat, ám senki nincs a láthatáron. Elárulta, milyen férfira vágyik. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.