Köllő Babett és Horváth Éva falatnyi nadrágban gyakorolta a twerkelést

szexi Köllő Babett Csak show és más semmi twerk Horváth Éva tánc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepően szexi képsorokat töltött fel oldalára a TV2. A Csak show és más semmi című műsor pénteki adására próbáló Horváth Éváról és Köllő Babettről bizonyára nehéz levenni a férfiaknak a tekintetüket. Így gyakorolja a két díva a twerkelést. 

„Biztos, hogy fogunk kapni hideget-meleget ez után a produkció után, de én ezt bírom, jól érzem benne magam” – mondta a videóban Köllő Babett, aki egy twerkelős produkciót mutat majd be Horváth Évával a Csak show és más semmi színpadán.

És úgy tűnik, tényleg jól érezte magát, nagy elszántsággal gyakorolt a falatnyi nadrágban. Babett azt is elárulta: szexi nőnek érzi magát közben az ember, terápiás jelleggel is ajánlaná önbizalomhiánnyal küzdő nőknek.

Horváth Éva azt is elárulta, hogy nem tartja magát prűdnek, de ez a produkció már kicsit sok számára, főleg amikor szembe találja magát Babett fenekével. „Kicsit nehezen tudom magam átadni az élvezetnek” – mondta Horváth Éva.

Kvíz: ismerd fel, melyik magyar híresség gyermekét látod a fotónhttp://www.life.hu/sztarok/20181116-kviz-ismerd-fel-melyik-magyar-hiresseg-gyermeket-latod-a-foton.htmlA sztárok büszke szülőkként szívesen mutatják meg gyermekeik legboldogabb pillanatait, így a rajongók velük együtt örülhetnek. Ezért aztán sokszor láthatjuk a csöppségeket, és azt hinnénk, a szüleik nélkül is könnyedén felismerjük őket. Vajon valóban így van? Töltsd ki a tesztünket, és tégy egy próbát! Felismered, kihez tartoznak ezek a csemeték? TV + SztárokOrigoHajdú Péter szemüveges lett, rajongói segítenek a keretválasztásbanhttp://www.life.hu/sztarok/20181116-hajdu-peter-szemuveges-lett-rajongoi-segitenek-a-keretvalasztasban.htmlÚgy tűnik, Hajdú Péternek szemüvegre van szüksége. Választott is egy keretet, amelyről a rajongói véleményét is kikérte. TV + SztárokOrigoJennifer Lopez megmutatta tangáját – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181116-jennifer-lopez-megmutatta-tangjat.htmlJennifer Lopez brutálisan szexi oldalát gyakran megmutatja követőinek, íme, a legújabb merész fotója. TV + SztárokOrigo47 éves korában elhunyt P. Diddy három gyermekének édesanyja, Kim Porterhttp://www.life.hu/sztarok/20181116-47-eves-koraban-elhunyt-p-diddy-harom-gyermekenek-edesanyja-kim-porter.html47 éves korában elhunyt P. Diddy három gyermekének édesanyja, Kim Porter. TV + Sztárok--ValóVilág 9: szexi szelfiket készítettek a villalakók (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181116-valovilag-9-szexi-szelfiket-keszitettek-a-villalakok.htmlA villalakók a tükör előtt pózoltak, hogy a lehető legszexibb fotók készülhessenek róluk. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: elcsattant az első leszbicsók VV Vivi és VV Ginu között (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181116-valovilag-9-elcsattant-az-elso-leszbicsok-vv-vivi-es-vv-ginu.htmlVV Vivi és VV Ginu tudják, hogyan kell reflektorfénybe kerülni: ők az elsők, akik leszbicsókot váltottak. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.