Kérdezz-felelek keretében vallatták a párbajozni készülő Erát és Radicsot a villalakók. Míg Era a tiszta szívű játékstílusát hangsúlyozta, Radics megdöbbentő válaszokat adott a hozzá intézett kérdésekre.

Ma este párbaj keretében csap össze Era és Radics, akik a megméretés előtt válaszoltak villatársaik kérdéseire. Radics minden eddiginél magabiztosabban próbált válaszolni a kérdésekre, holott lelke mélyén kifejezetten aggódik a párbaj kimenetele miatt. "Mikor megmutatták nekünk az állást, beijedtem. Era is lehet az, aki vezet, nem erre számítottam" - vallotta be Radics, aki ennek ellenére flegmán válaszolgatott a villatársai kérdéseire.

"Erős játékosnak tartom magam" - jelentette ki Radics, aki mindezt arra alapozza, hogy ő jött össze a villa legjobb csajával, Viviennel. Radics többek között azt is elárulta, mit ért az alatt, hogy itt csak ő csinálja a műsort. "Veszekedés, őszinteség, kiszámíthatatlanság, szex" - fogalmazta meg játéka fő mozgatórugóit Radics.

Ezzel szemben Era továbbra is úgy érzi, Radics tiszteletlen a nőkkel szemben, és gyakran tudatosan keresi a balhét. "Szerintem ez egy kemény párbaj lesz. Nem nézem le az ellenfelemet úgy, mint ő engem. Én szívből játszottam eddig is, nem produkáltam magam, mint Radics. Csupán szóvá tettem, mikor tiszteletlen volt, mert azt a kinti életben sem tudom elviselni, ha valakit bántanak, vagy ok nélkül beszólnak neki" - hangoztatta Era, aki ma 21 órakor csap össze Radiccsal.