ValóVilág: taktikából szexel Radics Viviennel?

VV Vivien ValóVilág 9 VV Radics
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kérdezz-felelek keretében vallatták a párbajozni készülő Erát és Radicsot a villalakók. Míg Era a tiszta szívű játékstílusát hangsúlyozta, Radics megdöbbentő válaszokat adott a hozzá intézett kérdésekre.

Ma este párbaj keretében csap össze Era és Radics, akik a megméretés előtt válaszoltak villatársaik kérdéseire. Radics minden eddiginél magabiztosabban próbált válaszolni a kérdésekre, holott lelke mélyén kifejezetten aggódik a párbaj kimenetele miatt. "Mikor megmutatták nekünk az állást, beijedtem. Era is lehet az, aki vezet, nem erre számítottam" - vallotta be Radics, aki ennek ellenére flegmán válaszolgatott a villatársai kérdéseire.

"Erős játékosnak tartom magam" - jelentette ki Radics, aki mindezt arra alapozza, hogy ő jött össze a villa legjobb csajával, Viviennel. Radics többek között azt is elárulta, mit ért az alatt, hogy itt csak ő csinálja a műsort. "Veszekedés, őszinteség, kiszámíthatatlanság, szex" - fogalmazta meg játéka fő mozgatórugóit Radics.

Ezzel szemben Era továbbra is úgy érzi, Radics tiszteletlen a nőkkel szemben, és gyakran tudatosan keresi a balhét. "Szerintem ez egy kemény párbaj lesz. Nem nézem le az ellenfelemet úgy, mint ő engem. Én szívből játszottam eddig is, nem produkáltam magam, mint Radics. Csupán szóvá tettem, mikor tiszteletlen volt, mert azt a kinti életben sem tudom elviselni, ha valakit bántanak, vagy ok nélkül beszólnak neki" - hangoztatta Era, aki ma 21 órakor csap össze Radiccsal.

ValóVilág: újra egymásra talált Radics és Vivi (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181118-valovilag9-ujra-egymasra-talalt-radics-es-vivi.htmlAhogy megírtuk, Vivien a beköltözésekor szinte azonnal ágyba bújt Radiccsal. Ez után elmérgesedett közöttük a helyzet, most azonban újra egymásra találtak. TV + SztárokOrigoMegmutatta a macskáját (és vele együtt mellét is) Tóth Andihttp://www.life.hu/sztarok/20181118-megmutatta-macskajat-es-vele-egyutt-mellet-is-toth-andi-enekesno.htmlMegmutatta követőinek hatalmas macskáját Tóth Andi. És még valami mást is... TV + SztárokOrigoSzakítása óta ostromolják a nők Pintér Tiborthttp://www.life.hu/sztarok/20181118-szakitasa-ota-ostromoljak-a-nok-pinter-tibor-szineszt.htmlAhogy megírtuk, néhány hete különköltözött egymástól, majd szakított Pintér Tibor és barátnője, Fridi. A színészt - saját bevallása szerint - azóta ostromolják a nők. TV + SztárokOrigoKelemen Anna a tükörben mutogatta a szilikonfenekét: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181117-kelemen-anna-a-tukorben-mutogatta-szilikonfeneket-video.htmlKelemen Anna ezúttal a fenekével borzolta fel a kedélyeket a közösségi oldalán. TV + SztárokOrigoSáfrány Emese elképesztő videót posztolt: természetellenesen hajlékonyhttp://www.life.hu/sztarok/20181117-safrany-emese-elkepeszto-videot-posztolt-termeszetellenesen-hajlekony.htmlSáfrány Emese olyan hajlékony, hogy ettől a videótól le fog esni az állad. TV + SztárokOrigoSzandi a Csak show és más semmi színpadán villantotta meg a bugyijáthttp://www.life.hu/sztarok/20181117-szandi-a-csak-show-es-mas-semmi-szinpadan-villantotta-meg-bugyijat.htmlNincs hiány pikáns produkciókban a Csak show és más semmi című műsorban. Most sokak kedvenc énekesnője, Szandi villantotta meg a fehérneműjét. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.