XV. századi festménnyel akarják bizonyítani az ufók létezését

Forrás: Diego Cuoghi -
idegen festmény UFO Madonna Keresztelő Szent János földönkívüli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Számos teória látott már napvilágot azzal kapcsolatban, hogy vajon léteznek-e földönkívüliek. Egyes teoretikusok szerint ezt már XV. századi festmények is bizonyítják. 

A Madonnát és gyermekét ábrázoló festmény ismeretlen festőművész munkája, de sokan úgy vélik, hogy Sebastiano Mainardi vagy Jacopo del Sellaio keze munkáját dicséri. Ám most nem művészeti értéke miatt került az érdeklődés középpontjába – írja a Daily Star.

XV. századi festménnyel akarják bizonyítani az ufók létezését Forrás: Diego Cuoghi

A földönkívüliekkel kapcsolatos elméletek megszállottjai ugyanis úgy véik, hogy ezen a XV. századi festményen is láthatjuk, már akkor is érkeztek földönkívüliek a bolygónkra. A Daily Star cikke szerint a kép hátterébe ilyen jeleneteket festett a művész. Az égből leszálló furcsa tárgyakra vagy lényekre lehetünk figyelmesek, a kép hátterében elhelyezkedő emberek pedig ezeket fürkészik.

Bizonyító erejűek lehetnek a képek Forrás: Diego Cuoghi

Sokan úgy vélik, ez nem jelenthet mást, csakis azt, hogy már ekkor is hittek a földönkívüliek létezésében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.