Magyar áldozata is van a kaliforniai tűzvésznek

Forrás: AFP/Robyn Beck -
halál tűzvész Kalifornia áldozat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pusztító kaliforniai tűzvésznek rengeteg halálos áldozata van, köztük egy fiatal magyar lány is. 

November eleje óta tart a pusztító tűzvész Kaliforniában, a halálos áldozatok száma már 79-re emelkedett. Eddig 12 ezer épület semmisült meg. Kiderült, hogy a 79 áldozat között van egy fiatal magyar lány is, a Külföldi Magyar Cserkészszövetség Facebook-oldalán adott hírt a szomorú esetről. Luca a San Franciscó-i cserkészcsapat vezetője volt és életét vesztette, miután a család egész háza leégett Orindában, mert nem tudta időben elhagyni az épületet – írja a Blikk.

XV. századi festménnyel akarják bizonyítani az ufók létezéséthttp://www.life.hu/news/20181119-xv-szazadi-festmennyel-akarjak-bizonyitani-az-ufok-letezeset.htmlSzámos teória látott már napvilágot azzal kapcsolatban, hogy vajon léteznek-e földönkívüliek. Egyes teoretikusok szerint ezt már XV. századi festmények is bizonyítják. News--Madeleine McCann ügyére újabb nagy összeget áldoznakhttp://www.life.hu/news/20181119-madeleine-mccann-ugyere-ujabb-nagy-osszeget-aldoznak.htmlA több mint 10 éve eltűnt Madeleine McCann szülei még mindig nem veszítették el a reményt. A belügyminisztériumban most újabb összeget különítettek el a nyomozás költségeinek fedezésére, állítólag a rendőrök nyomon vannak. News--A veronai buszbaleset sofőrje új ügyvédet fogadotthttp://www.life.hu/news/20181117-a-veronai-buszbaleset-soforje-uj-ugyvedet-fogadott.htmlA gyászoló családtagok csütörtök délután felkeresték a veronai buszbaleset sofőrjének házát. Hosszú ideig csengettek, kopogtattak, ám nem nyitott ajtót. A bujkáló sofőr új ügyvédet is fogadott. News--Szem nélküli vízi élőlényt találtak Argentínábanhttp://www.life.hu/news/20181117-szem-nelkuli-vizi-elolenyt-talaltak-argentinaban.htmlJulieata Garcia a San Roque-tónál Argentínában egy olyan élőlányt talált, amire sem ő, sem pedig az ott élő tapasztalt halászok nem találtak magyarázatot. News--Szőnyi Ferenc megnyerte a tízszeres ironmant, a Decaman USA-thttp://www.life.hu/news/20181116-szonyi-ferenc-megnyerte-a-tizszeres-ironmant-a-decaman-usat.htmlElőként futott be a célba Szőnyi Ferenc New Orleansban, a tízszeres ironmanen, a Decaman USA-n. Videón mutatták meg az emberfeletti teljesítményt ünneplő győzelmi pillanatokat. News--Adam Peaty kiakadt, mert törölték a torinói versenythttp://www.life.hu/news/20181116-adam-peaty-kiakadt-a-nemzetkozi-uszoszovetsegre.htmlA mellúszás bajnoka, Adam Peaty Twitter-bejegyzésben adott hangot elkeseredésének azért, mert törölték a decemberi torinói versenyt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.