Ennyit keresett 2018-ban Fucsovics Márton

Forrás: MTI/EPA/Ian Langsdon -
pénz Fucsovics Márton kereset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fucsovics Márton elképesztő évet zárt, 2018-ban többet keresett, mint a 10 eddigi aktív évében összesen. 

Fucsovics Márton eddig pályafutása legjobb évét tudhatja maga mögött. A 37. helyen áll a világranglistán, és idén sokkal több pénzt keresett a teljesítményével, mint az eddigi tíz aktív évében összesen!

Fucsovics Márton jó évet zárt Forrás: MTI/EPA/Ian Langsdon

Ez azt jelenti, hogy míg eddig 660 ezer dollárt, vagyis 185 millió forintot keresett, addig 2018-ban az egyéni és páros eredményeket nézve 1,09 millió dollárt, vagyis 306 millió forintot - írja a Blikk.

Aprócska fehérneműben pózol fotóin a szexi celeb, Vivi Castrillonhttp://www.life.hu/sztarok/20181121-aprocska-fehernemuben-pozol-fotoin-a-szexi-celeb-vivi-castrillon.htmlAz év playmate-je is volt már Vivi Castrillon, aki gömbölyű idomaival hódítja meg a férfiakat. TV + Sztárok--A legbátrabb páros: Szögeczki Ági és párja estek kihttp://www.life.hu/sztarok/20181121-a-legbatrabb-paros-szogeczki-agi-es-parja-estek-ki.htmlA legbátrabb páros második adásából Szögeczki Ági és Feri távoztak: nem sikerült legyőzniük Weisz Fannit és párját. TV + SztárokOrigoÍgy nézett ki a 17 éves Fluor: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181121-igy-nezett-ki-a-17-eves-fluor.htmlFluor 17 évesen érte el első sikerét: nyert az év rapdala kategóriában. A Viva Tv versenyén sikerült győzedelmeskednie, alig akarta elhinni, hogy ő lett az első. TV + Sztárok--Ittas vezetés miatt áll bíróság elé a Viszkishttp://www.life.hu/sztarok/20181121-ittas-vezetes-miatt-all-birosag-ele-a-viszkis.htmlIttas vezetés miatt hamarosan bíróság elé áll Ambrus Attila, aki pénzbüntetésre számíthat. TV + Sztárok--Pályája elején megalázta Kovács Patríciát egy kolléganőjehttp://www.life.hu/sztarok/20181121-palyaja-elejen-alazta-meg-kovacs-patriciat-egy-kolleganoje.htmlKovács Patríciának a pályája elején nagyon kellemetlen élményben volt része, megalázta őt egy nagy magyar színésznő. TV + SztárokOrigoMick Schumacher nagyon nehezen éli meg édesapja, Michael állapotáthttp://www.life.hu/sztarok/20181121-mick-schumacher-nagyon-nehezen-eli-meg-edesapja-michael-allapotat.htmlMichael Schumacher öt évvel ezelőtt szenvedett súlyos síbalesetet. Akkor tudni lehetett, hogy az állapota súlyos, azóta azonban nincsenek róla érdemi híradások, a külvilág pletykákból és kiszivárgott információkból "tájékozódik". TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.