terhesség pocak Lilu várandósság gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
42 évesen vár újra babát Lilu. A műsorvezető várandósan is nagyon dögös.

Lilu szinte mindenkit meglepett azzal a hírrel néhány hete, hogy 42 évesen második gyermekével várandós. A csinos műsorvezető ügyel arra, hogy kismamaként is trendi legyen, ezúttal egy vagány szettben mutatta meg magát a közösségi oldalán. A képen jól látszik, hogy a hasa szépen gömbölyödik.

Aprócska fehérneműben pózol fotóin a szexi celeb, Vivi Castrillonhttp://www.life.hu/sztarok/20181121-aprocska-fehernemuben-pozol-fotoin-a-szexi-celeb-vivi-castrillon.htmlAz év playmate-je is volt már Vivi Castrillon, aki gömbölyű idomaival hódítja meg a férfiakat. TV + Sztárok--A legbátrabb páros: Szögeczki Ági és párja estek kihttp://www.life.hu/sztarok/20181121-a-legbatrabb-paros-szogeczki-agi-es-parja-estek-ki.htmlA legbátrabb páros második adásából Szögeczki Ági és Feri távoztak: nem sikerült legyőzniük Weisz Fannit és párját. TV + SztárokOrigoHiányolják a rajongók Zalatnay Cinit a Táncdalfesztiválról: állítólag Kovács Kati miatt nem hívták meghttp://www.life.hu/sztarok/20181121-hianyoljak-a-rajongok-zalatnay-cinit-a-tancdalfesztivalrol.htmlA Táncdalfesztiválok hangulatát idézik meg januárban az Arénában, ahogy tavaly is, ám ezúttal Cini nem fog fellépni, Kovács Kati viszont igen. Sokan úgy sejtik, miatta nem kapott meghívást Zalatnay a bulira. TV + SztárokOrigoÍgy nézett ki a 17 éves Fluor: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181121-igy-nezett-ki-a-17-eves-fluor.htmlFluor 17 évesen érte el első sikerét: nyert az év rapdala kategóriában. A Viva Tv versenyén sikerült győzedelmeskednie, alig akarta elhinni, hogy ő lett az első. TV + Sztárok--Mick Schumacher nagyon nehezen éli meg édesapja, Michael állapotáthttp://www.life.hu/sztarok/20181121-mick-schumacher-nagyon-nehezen-eli-meg-edesapja-michael-allapotat.htmlMichael Schumacher öt évvel ezelőtt szenvedett súlyos síbalesetet. Akkor tudni lehetett, hogy az állapota súlyos, azóta azonban nincsenek róla érdemi híradások, a külvilág pletykákból és kiszivárgott információkból "tájékozódik". TV + SztárokAFPDemcsák Zsuzsa kislánya eredményének örül: röplabdás lett a gyermekehttp://www.life.hu/sztarok/20181120-demcsak-zsuzsa-kislanya-eredmenyenek-orul-roplabdas-lett-a-gyermeke.htmlDemcsák Zsuzsa szülői szíve büszkeségtől dagad, kislánya ugyanis nagy eremdényt ért el! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.