Pályája elején megalázta Kovács Patríciát egy kolléganője

Fotó: Valami Hektor -
Kovács Patrícia kolléganő megaláztatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kovács Patríciának a pályája elején nagyon kellemetlen élményben volt része, megalázta őt egy nagy magyar színésznő.

Kovács Patrícia a NőComment ma adásba kerülő részének felvételén osztotta meg a pályája során legmegalázóbb élményét. A színésznőt egy kollégája szégyenítette meg mindenki előtt.

egy nagy magyar színésznő elég kellemetlen módon megalázott.

Blikk

Kovács Patríciát kolléganője mindenki előtt megalázta Fotó: Valami Hektor

"Volt egy első jelmezes próba, és ebben én segédszínésznő voltam, statisztáltam. A főszínésznő megállította a jelmezes próbát, és azt mondta a rendezőnek: »Zolikám, ugye, nem gondolod, hogy az utolsó statiszta jobban néz ki, mint én?« És levetette rólam a ruhát, hogy ebben nem lehetek vele egy jelenetben. Utána azt éreztem, nekem már úgyis mindegy, itt a vége, ez halál megalázó, tök ciki..." - árulta el a színésznő, aki aztán megtalálta a módját, hogy kiálljon magáért.

Mick Schumacher nagyon nehezen éli meg édesapja, Michael állapotáthttp://www.life.hu/sztarok/20181121-mick-schumacher-nagyon-nehezen-eli-meg-edesapja-michael-allapotat.htmlMichael Schumacher öt évvel ezelőtt szenvedett súlyos síbalesetet. Akkor tudni lehetett, hogy az állapota súlyos, azóta azonban nincsenek róla érdemi híradások, a külvilág pletykákból és kiszivárgott információkból "tájékozódik". TV + SztárokAFPParis Hilton és Chris Zylka felbontották az eljegyzésükethttp://www.life.hu/sztarok/20181120-paris-hilton-es-chris-zylka-felbontottak-eljegyzesuket.htmlÚgy tűnik, Paris Hiltont mégsem vezetik oltár elé: a celeb és színész kedvese felbontották az eljegyzésüket. TV + Sztárok--Szürreális élményben volt része egy randevún Hiennekhttp://www.life.hu/sztarok/20181120-szurrealis-elmenyben-volt-resze-egy-randevun-hiennek.htmlA Sztárban Sztár legutóbbi adásának kiesője Hien lett. Az énekesnő most arról mesélt, mi volt életében a leszürreálisabb randevúélménye. TV + SztárokOrigoDamu Roland ismét színészkedik: az Édes Anna musicalben játszikhttp://www.life.hu/sztarok/20181120-damu-roland-ismet-szineszkedik-az-edes-anna-musicalben-jatszik.htmlDamu Roland ismét a színpadra állt: egy musicalben kapott szerepet, ráadásul egy rendőrt alakít majd. TV + Sztárok--Dukai Regina és Iszak Eszter is elárulták, mennyire kávéfüggőkhttp://www.life.hu/sztarok/20181120-dukai-regina-es-iszak-eszter-is-elarultak-mennyire-kavefuggok.htmlEzúttal arról kérdeztük sztárjainkat, mennyire rabjai a kávézás szenvedélyének, ki hogyan, mikor issza a kávét, és milyen különlegességeket kóstoltak már. A sztárséf és a műsorvezetők valamiben egyetértettek, mindannyian imádják a feketét. TV + SztárokOrigoVölgyesi Gabi elsírta magát a Sztárban Sztár zsűrije előtthttp://www.life.hu/sztarok/20181120-volgyesi-gabi-elsirta-magat-a-sztarban-sztar-zsurije-elott.htmlPaul McCartney Hey Jude című dalát adta elő a Sztárban Sztár előző adásában, ám a zsűri körében nem aratott sikert. Az énekesnő az élő adás során többször is a könnyeivel küszködött. Most elárulta, hogy miért. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.