Országos Meteorológiai Szolgálat köd ősz figyelmeztetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tartós, sűrű köd miatt adott ki figyelmeztetést az Országos Meteorológiai Szolgálat.

A hét harmadik munkanapján sem lesz túl kegyes az időjárás hozzánk, tartós, sűrű köd miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat Győr-Moson-Sopron, Vas, Veszprém és Zala megyére elsőfokú figyelmeztetést adott ki.

A részletes előrejelzés szerint szerdán borult, párás, helyenként tartósan ködös idő várható. További eső, illetve szitálás tulajdonképpen bárhol lehet. A Tiszántúlon megélénkülhet az északkeleti szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 3 és 9 fok között várható, a Tiszántúlon enyhébb lesz az idő. Késő estére 2 és 6 fok közé csökken a hőmérséklet.

Ma is lehangoló idő lesz Forrás: Shutterstock

A Köpönyeg a folytatásról azt írja, csütörtökön marad a borús, párás időjárás. Szitálás, kisebb eső szórványosan fordul elő. 4 és 10 fok közötti értékeket mérhetünk.

A hét utolsó munkanapján valamennyivel barátságosabb idő várható, csökken, szakadozik a felhőzet, de továbbra is lesznek tartósan felhős, párás területek. A délkeleti szél megélénkül. 10 fok köré erősödik a nappali felmelegedés.

Nagyapját gyászolja VV Fanni elrablója, B. László a börtönbenhttp://www.life.hu/news/20181121-nagyapjat-gyaszolja-vv-fanni-elrabloja-b-laszlo-a-bortonben.htmlGyászol és teljesen összeomlott a börtönben a Novozánszki Fanni elrablásával vádolt B. László: a férfinak meghalt a nagypapája. NewsOrigoDr. Brodmann szerint VV Fanni hogylétéről érdeklődött másnap B. László a lakóparkbanhttp://www.life.hu/news/20181121-dr-brodmann-szerint-vv-fanni-hogyleterol-erdeklodott-masnap-b-laszlo-a-lakoparkban.htmlDr. Brodmann Péter, türelmetlenül várja a bíróság visszajelzését VV Fanni elrablója ügyében. A véres kötélen ugyanis nem találták meg a férfi DNS-ét, így az ügyből való kizárása mára nem indokolt. Már hetekkel ezelőtt kérelmezte a védőszerepbe való visszahelyezését. News--Lelőttek egy embert hajnalban Békásmegyerenhttp://www.life.hu/news/20181121-lelottek-egy-embert-hajnalban-bekasmegyeren.htmlInformációk szerint lelőttek egy embert hajnalban Békásmegyeren. NewsOrigoEgerben eldöntötte a város karácsonyfáját a szél: videóhttp://www.life.hu/news/20181120-egerben-eldontotte-a-varos-karacsonyfajat-a-szel-video.html12 méteres fát állítottak fel Egerben, ám úgy tűnik, a rögzítés nem volt tökéletes. Nem bírta a szelet, így eldőlt a hatalmas fa. News--A veronai buszbaleset sofőrje új ügyvédet fogadotthttp://www.life.hu/news/20181117-a-veronai-buszbaleset-soforje-uj-ugyvedet-fogadott.htmlA gyászoló családtagok csütörtök délután felkeresték a veronai buszbaleset sofőrjének házát. Hosszú ideig csengettek, kopogtattak, ám nem nyitott ajtót. A bujkáló sofőr új ügyvédet is fogadott. News--Ha hihetünk a népi bölcsességnek, havazni fog karácsonykorhttp://www.life.hu/news/20181119-ha-hihetunk-a-nepi-bolcsessegnek-havazni-fog-karacsonykor.htmlKözeleg a karácsony, ilyenkor pedig már mindenki találgatja, hogy vajon fehér ünnepünk lesz-e. Az előrejelzések is adnak már némi képet egy csapadékos karácsonyról, ám egyelőre havat nem jósoltak. A népi bölcsesség azonban mást mond. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.