Bódi Margó azt szeretné, ha ikerkoporsóba temetnék őt és Gusztit

Forrás: Facebook/Bódi Margó -
halál temetés Bódi Guszti Bódi Margó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Margó elárulta, szerinte biztosan egyszerre fognak meghalni párjával, Gusztival, ezért szeretnék, ha ikerkoporsóban temetnék el őket.

Bódi Margó és férje, Guszti jó egészségnek örvend, ugyanakkor néha eszükbe jut az elmúlás. Mint mondják, ők jóban-rosszban kitartottak egymás mellett és hisznek abban, hogy egyszerre fognak meghalni.

Gusztival azt szeretnénk, ha ikerkoporsóba temetnének minket. Úgy szeretnénk, hogy együtt haljunk meg. Hiszek ebben. Tudok olyanról, hogy meghalt a férj este nyolckor, pár órával később pedig követte a feleség... Mi egy lélek vagyunk, csak más-más testben. Egymás nélkül nem tudunk létezni. Múltkor is mondtam neki, hogy ha én nem leszek, egy teát sem fog tudni megfőzni. Erre azt válaszolta, hogy de hát megbeszéltük, együtt megyünk el” – idézi a Story magazin Bódi Margó szavait.

Bódi Guszti és Margó egy lélek, csak más-más testben Forrás: Facebook/Bódi Margó

A házaspár azt is elárulta, mindketten hisznek a halál utáni létben.

Amikor eljön a pillanat, együtt távozunk. De csak a testünket teszik az ikerkoporsóba, a lelkünk tovább él. Hiszem, hogy van pokol, ahová a rossz lelkek kerülnek. A mennybe pedig a jók, szerintem mi is ott leszünk.”

Fenyő Miklós majdnem feladta a karrierjéthttp://www.life.hu/sztarok/20181122-fenyo-miklos-majdnem-feladta-karrierjet.htmlFenyő Miklós sikertörténete több mint 50 éve kezdődött, és ugyan már túl van a hetvenen, még mindig elképesztően energikus a színpadon. Töretlen sikerei ellenére volt, hogy megfordult a fejében, feladja a karrierjét. TV + Sztárok--Így mutatkoznak be a magyar celebek az Instagramon: találd ki, ki mihez érthttp://www.life.hu/sztarok/20181122-igy-mutatkoznak-be-a-magyar-celebek-az-instagramon-talald-ki-ki-mihez-ert.htmlSzerkesztőségünk tagjai átnézték a magyar hírességek bemutatkozó szövegeit Instagramon és összegyűjtötték a legérdekesebbeket. Gondoltad volna, hogy van közöttük fogtechnikus? És azt, hogy van, aki plasztikai szaktanácsadóként is dolgozik? Ha szeretnéd tesztelni tudásodat a hazai sztárokról, töltsd ki következő kvízünket! Nézzük, ki mit írt a közösségi oldalára magáról! TV + SztárokOrigoValóVilág 9: VV Vivi szén-monoxid-mérgezést kapott gyerekként, újra kellett élesztenihttp://www.life.hu/sztarok/20181122-vv-vivi-szenmonoxidmergezest-kapott-gyerekkent-ujra-kellett-eleszteni.htmlHalálközeli élményeiket osztották meg egymással a villalakók, ekkor árulta el Vivi, hogy egyszer őt a halálból hozták vissza: gyerekként szén-monoxid-mérgezést kapott. TV + SztárokOrigoValóVilág9: VV Zsuzsu és VV Csoki durván egymásnak estek: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181122-valovilag9-vv-zsuzsu-es-vv-csoki-durvan-egymasnak-estek-video.htmlEgyre jobban kiéleződnek a viták a luxusbörtönben: ezúttal Csoki és Zsuzsu estek egymásnak. TV + SztárokOrigoSztárok, akik 50 éves koruk előtt lettek nagyszülők: Jim Carrey-től Whoopi Goldbergighttp://www.life.hu/sztarok/20181121-sztarok-akik-50-eves-koruk-elott-lettek-nagyszulok-jim-carrey-whoopi-goldberg.htmlManapság már az sem ritka, hogy valaki 50 éves kora körül szüli meg az első gyerekét, míg más sztárok akkorra már az unokájukat tologatják. Íme, azok a hírességek, akik még 50 éves koruk előtt nagyszülők lettek. Whoopi Goldberg például már 34 évesen nagymama lett, és 59 évesen dédnagymama. TV + SztárokOrigoÍme Baukó Éva randitippjeihttp://www.life.hu/sztarok/20181121-ime-bauko-eva-randitippjei.htmlA sikeres randizás és udvarlás titkaiba akarta beavatni a fiatalokat Baukó Éva, a BeleValó Világ műsorvezetője. Többször a kamerába ordította, hogy "Ne hazudj!", talán ez lehet a legfőbb szabály. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.